Futuralle jälleen kolme sarjapistettä Keskuskentältä !

Futura- FCV 4-1 (3-0)

5 min 1-0 Jere Siltala
13 min 2-0 Vili Lankinen
39 min 3-0 Luigi Mariani (Nico Eerola)
80 min 4-0 Rasmus Ahlfors (Cihan Gökcil)
92 min 4-1 Toni Järvinen

Sinivalkoinen Futura piti kolme tärkeää sarjapistettä Porvoossa, kun vierailija FC Vaajakoski kaatui selvin 4-1 lukemin kotinurmella.
Porvoolaiset ovat olleet voittamaton joukkue tämän kauden viidessä Keskuskentällä pelaamassaan kotiottelussaan, eikä sunnuntai tuonut siihen nytkään muutosta.
Voitot ovat tulleet Malmista, Kouvolan Susista ja tänään siis myös Vaajakoskesta. Ainostaan sarjan kärkeen veikkailtuja Gnistania ja Käpylää vastaan Futura on joutunut ”tyytymään” kotitasapeleihin.

Tänään viimeiset maksaneet katsojat eivät olleet ehtineet istua edes paikoilleen kun Futura sai harmittoman näköisen vapaapotkun aivan sivurajan tuntumasta vaihtopenkkien edestä.
Pallon taakse asteli toppari Jere Siltala ja hän pistikin pitkän keskityksen lähes 40 metristä kuudentoista sisään maalille.
Tilanteeseen meni useampi kotijoukkueen niin kuin vierailijoidenkin pelaaja, mutta kenenkään siihen kuitenkaan osumatta pallo painui suoraan maaliin ohi hölmistyneen maalivahti Matti Salkojärven.

Tästä vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Vaajakoskelainen purkaa hieman huolimattomasti pallon suoraan kuudentoista ulkopuolelle. Tilanteeseen voimalla tullut Vili Lankinen laukoo vastapalloon ja pallo suoraan maalin ristikkoon. Näin ehkä kesän kaunein maali Porvoossa ja lukemat jo 2-0 Futuralle.

Tämän jälkeen peli hieman tasaantui ja totuuden nimissä on todettava, että oli vierailijoillakin omat paikkansa kaventaa peli. Ensimmäisen puolikkaan puolessa välissä Vaajakosken hyökkääjä Toni Järvinen pääsee vetämään 8 metristä aivan tyhjään maaliin, mutta jostain ihmeestä pallon eteen ehtii kuitenkin tänään loisto ottelun pelannut maalivahti Olavi Hetemäki torjuen pallon kulmaksi.

Ensimmäisen puolikkaan lähennellessä jo loppuaan tänään pelipäällä ollut Lankinen purjehtii päätyyn ja pistää pallon maalille noin pilkun kohdille. Tilanteeseen tullut Luigi Mariaani saa laukoa aivan rauhassa, mutta pallo kuitenkin tällä kertaa metrin yli maalin.
Tästä vain minuutti ja nyt oikeana pakkina pelannut Nico Eerola hassuttaa vierailijoiden kolleegaa.
Taas voimakas nousu päätyyn ja keskitys etutolpalle, josta toistamiseen yrittämään päässyt Mariani ei enää erehdy ja tulostaululle 3-0.

Toinen puoliaika olikin sitten vain hieman pelailua molempien odotellessa jo pelin päättymistä.
Pelin 81 minuutilla Futura kaunisteli kuitenkin lukemia kun vaihdosta tullut kaksikko Cihan Gökcil / Rasmus Ahlfors löytää toisensa. Cihanin loisto vapautus ja Rasmuksen nätti sijoitus 14 metristä maalin alakulmaan.

Kellon käydessä jo toista minuuttia lisäaikaa vierailijoiden Toni Järvinen kaventaa vielä pelin loppulukemiksi 4-1.

Seuraavan kerran Futura pelaa Mikkelissä kun juhannuksen jälkeisenä tiistaina kohdataan perinteinen MP Urheilupuistossa.
Joukkueet ovat sarjassa tasapisteissä sijoilla kaksi ja kolme, joten Mikkelissä käydään silloin kierroksen kärkikamppailu.

Yleisöä tänään 348.
Futura kiittää !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.