Mahtavaa, Futura!

PORVOO. FC Futuran edustusjoukkue jatkaa voittokulkuaan jalkapallon Kolmosessa. Sunnuntain kärkikamppailussa kaatui vantaalaisseura PK-35 maalein 2-1 (1-0) ja täten Futura pääsee sarjatauolle reiluhkossa johdossa.

Ottelu alkoi kotijoukkueen selvällä dominoinnilla ja kova työ palkittiin maalin muodossa jo vajaan kymmenen minuutin jälkeen.

Mohamed Fofanan loistava pystysyöttö tavoitti kapteeni Anton Britschgin joka yhden harhautuksen jälkeen sijoitti pelivälineen etunurkkaan.

Tämän jälkeen ottelu tasaantui, mutta kumpikaan joukkue ei kyennyt rakentamaan selkeitä maalintekopaikkoja. Lähimpänä oli kotijoukkueen Janne Arolinna, mutta hän myöhästyi aavistuksen Mohamed Fofanan loistavasta keskityspallosta.

Täten tauolle siirryttiin kotijoukkueen yhden maalin johdossa.

Toisen puoliajan alussa PK-35 sai aikaan pienen rynnistyksen mutta Futuran puolustuslinja, maalivahti Atte Ranta viimeisenä lukkona, kesti hyvin.

Kotijoukkue oli erittäin lähellä siirtyä 2-0 johtoon vartin pelin jälkeen mutta Nico Eerolan kuti jäi piippuun.

PK-35:n siirryttyä kolmen miehen alakertaan ote siirtyi vieraille. Tasoitusmaali roikkui ilmassa ja se tuli lopulta vartti ennen loppua kun Kristi Mananga pamautti pallon ylänurkkaan.

Futura ei tästä hätkähtänyt vaan laittoi pallon väkisin verkkoon uudemman kerran. Ottelua oli pelattu runsaat 80 minuuttia kun Arttu Pösö puski voittomaalin Petri Lampisen antamasta kulmapotkusta.

Mainittakoon että ottelua seurasi kauden ennätysyleisö 397 katsojaa.

Futuran avauskokoonpano: Atte Ranta (mv), Dan Majander, Mikko Lönnström, Jimi-Pekka Vuohelainen, Janne Arolinna, Mohamed Fofana, Nico Eerola, Anton Britschgi (c), Tuomas Kuusisaari, Rasmus Ahlfors, Ville Kuusela.

One thought on “Mahtavaa, Futura!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.