Futura palaa kesätauolta !

Tulevana sunnuntaina 17.7.2016 kello 18:30 Futura vieraaksi Keskuskentän nurmelle saapuu Kuopion Pallo Seuran (KuPS) reservijoukkue KuFu-98.

Vasta vuonna 1998 perustettu KuFu-98 on nyt kolmatta kertaa kakkosessa, kun kausilla 2003 ja 2014 seura teki vain vuoden mittaisen Ranskalaisen visiitin pääsarjatasolle.

Lokakuun viimeisessä pelissään kaudella 2014 Kuopiolaisilla oli mahdollisuus säilyttää sarjapaikka Porvoon Keskuskentällä Futuraa vastaan, mutta Porvoolaiset olivat toista mieltä. Futura voitti kyseisen ottelun Anton Britschgin 1-0 maalilla, pudottaen Kuopiolaiset sarjaporrasta alemmaksi kolmoseen. Tuolloin sarjassa säilyneisiin Kultuun ja Lahti Akatemiaan jäi eroa vain yksi vaivainen piste.

KuFu:n merkittävimmät saavutukset ovatkin kolmosessa pelaaville seuroille järjestetyssä Suomen Region’s Cupin peleissä, kun mestaruudet ovat tulleet vuosilta 2012 ja 2015 Kuopioon.

Voittonsa myötä Kuopiolaiset saivat paikan kansainväliseen lohkoturnaukseen Suomen edustajana. Kaudella 2012 ottelut pelattiin Italian Trevisoonassa ja tämän vuoden syksyllä lokakuun lopussa Unkarissa.

Futura on kohdannut KuFu:n siis vain kaudella 2014, kun Kuopiossa jaettiin pisteet 0-0 tuloksella ja Porvoossa Futura otti ratkaisevat kolme sarjapistettä.

Ottelusta voidaan nytkin odottaa tasaista, kun seurat ovat tasapisteissä molempien kerätessä 14 sarjapistettä yhdeksästä ottelustaan. Futura on sarjassa viidentenä hieman paremman maalieronsa turvin.

Kotijoukkue Futura on saanut parannella pieniä kolhujaan kun edellisestä MP pelistä on ehtinyt kulua jo yli kaksi viikkoa. Myös Hongasta lainalla olevan toppari Jere Siltalan sopimusta on jatkettu toistaiseksi ainakin heinäkuun ajaksi.

Futura- KuFu-98 on myös Veikkauksen Vakio 1 kohteena 12. Maanantaina pelaajat antavat kotivoitolle kertoimet 41 %, tasapelille 29 % ja vierasvoitolle 30 %.

Futura- KuFu-98 tulevana sunnuntaina 17.7.2016 kello 18:30

Nähdäänhän siis taas Keskuskentällä ja kannustetaan kotijoukkue voittoon !

”Futis” on parasta paikan päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.