Futuran oli tyytyminen tasapeliin

PORVOO. Jalkapallon Kolmosessa nähtiin sunnuntaina yllättävän tiukka taisto FC Futuran ja vierailevan KäPa/Unitedin välillä. Kotijoukkue oli jo menossa kohti voittoa Dan Majanderin osumalla mutta vieraat tasoittivat pelin rangaistuspisteeltä aivan ottelun loppuhetkillä. Näin pisteet tasattiin lukemin 1-1 (0-0).

Ensimmäinen kunnon maalipaikka ottelussa siunaantui kotijoukkueen Ville Kuuselalle. Hienon seinäpelikuvion päätteeksi Kuusela pääsi tykittämään vastapallosta mutta tämän kerran vieraitten maalivahti Pyry Saarto veti pitemmän korren.

Viitisen minuuttia myöhemmin Dan Majander pääsi puskemaan Ville Kuuselan antaman kulmapotkun kohti KäPa/Unitedin maalia mutta pusku suuntautui hiuksenhienosti yli maalin.

Seuraavassa hyökkäyksessä Rasmus Ahlforsilla oli niin sanotusti tuhannen taalan paikka siirtää kotijoukkue johtoon mutta Ahlfors veti pallon suoraan kohti ulosryntäävää KäPa-maalivahtia.

Vieraat aloittivat toisen puoliajan todella vahvasti. Aleksi Räisänen karkasi Futuran topparilta Samuli Aholalta ja tarjoili pallon Oskari Alentolalle. Tämän vedon kotijoukkueen maalivahti Toni Korkiakoski kuitenkin torjui varmasti.

Ottelua oli pelattu tunnin verran kun vieraitten maalivahti Pyry Saarto teki ottelun ainoan virheensä. Karmea avaus suoraan Anton Britschgin jalkaan ja maali ammotti tyhjänä.

Tällä kertaa Futuran maalitykin lievä viivyttely kostaantui ja veto hankalasta asennosta kiersi selvästi ohi maalin.

Muutaman vaihdon myötä FC Futura sai tuoreita jalkoja kentälle ja tulosta tuli heti. Pitkän hallintajakson jälkeen kotijoukkue sai kulmapotkun jonka jälkitilanteesta Dan Majander pamautti lähietäisyydeltä 1-0.

Ottelu näytti jo olevan Futuran heiniä mutta kylmää vettä niskaan tuli viisi minuuttia ennen loppua. Mikko Lönnström kaatoi vastustajan läpiajotilanteessa ja KäPa/United tasoitti ottelun rangaistuspotkusta.

Tilanteesta Lönnströmille tuomittiin suora punainen kortti joten hän on sivussa porvoolaisten kahdesta seuraavasta pelistä (SexyPöxyt sekä Tikkurilan Palloseura vieraissa). Myös maalivahti Toni Korkiakoski loukkaantui tilanteessa, mutta vamma ei näillä näkymin vaadi huilia.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Dan Majander, Mikko Lönnström, Tuomas Kuusisaari, Nico Eerola, Samuli Ahola, Ville Kuusela, Mohamed Fofana, Janne Arolinna, Anton Britschgi, Rasmus Ahlfors.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.