Futuralla on kasvojen pesun paikka

PORVOO. Kirvelevä tappio viime sunnuntain vieraspelissä Toukolan Terästa vastaan (1-3) asetti FC Futuran edustusjoukkueen hankalaan tilanteeseen. Kun sarjakierroksia on jäljellä enää neljä on porvoolaisjoukkue jo seitsemän pistettä sarjaa johtavaa HIFK:n kakkosjoukkuetta perässä (helsinkiläisillä on yksi ottelu enemmän pelattuna) ja tavoitteeksi asetettu nousu Kakkoseen ei enää ole omissa käsissä.

– Oli kieltämättä surkea esitys mutta nyt kaikkien jätkien pitää tajuta että pelit eivät vielä ole ohi. Loppukauden tavoite on ottaa neljä voittoa ja täydet kaksitoista pistettä. Se saattaa riittää vaikka mihin, Futuran valmentaja Kalle Sorja toteaa.

Sunnuntain vierastappio Toukolan Terästä vastaan sai Sorjan mietteliääksi.

– Ollaan puhuttu että tietty tasaisuus pitää pystyä säilyttämään peleissä mutta nyt ajettiin vuoristorataa oikein kunnolla. Ensimmäinen puoliaika oli yksi parhaimmista kun taas toinen puoliaika oli meiltä selvästi heikon 45-minuuttinen tämän kauden aikana.

– Hankalissa tilanteissä pitäisi joukkueen sisältä löytyä vastuunkantajia mutta nyt kävi päinvastoin. Mitä pitemmälle ottelu eteni sitä kauemmaksi mentiin meidän normaalitasosta, Sorja sanoo.

Sunnuntaina FC Futura pelaa kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa kun vastaan asettu sarjajumbo Itä-Hakkilan Kilpa. Kevätkierroksen ottelu Vantaalla päättyi 8-0 Futuran hyväksi ja lähtökohtaisesti porvoolaiset ovat jättimäisiä ennakkosuosikkeja sunnuntain kamppailuun.

– Meillä on kasvojen pesun paikka. Pitää päästä takaisin omalle tasolle ja palata voittokantaan, Sorja toteaa.

FC Futuran ja Itä-Hakkilan Kilvan välinen ottelu alkaa sunnuntaina klo 17.00. Ja paikkana siis Porvoon Keskuskenttä.

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.