Futura nihkeään kotivoittoon

PORVOO. Futuran kauden viimeinen kotiottelu jalkapallon Kolmosessa päättyi mielenkiintoisten vaiheitten jälkeen kotijoukkueen voittoon Töölön Taistosta lukemin 3-2 (1-0).

Futura aloitti ottelun vahvalla alkurynnistyksellä ja avausosumaa pääsi kokeilemaan sekä Henri Määttä että Anton Britschgi jo ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli totaalista kotijoukkueen hallintaa, mutta avausmaalia saatiin odottaa vajaat puoli tuntia. Tällöin Nico Eerola hiipi puolustuslinjan taakse ja pääsi Dan Majanderin esityöstä tuikkaamaan 1-0 etuyläkulmaan.

Muutaman minuuttia tästä ja Eerola joutui jättämään kentän. Vaarattomalta näyttäneessä tilanteessa puolustajan polvi vääntyi ikävästi ja seurauksena oli ambulanssikyyti sairaalaan.

Futura aloitti myös toisen puoliajan vahvasti ja tulosta tuli lähes ensimmäisestä hyökkäyksestä. Ville Kuuselan antaman kulmapotkun puski maaliin Dan Majander ja 2-0 oli tosiasia.

Loukkaantuneen Nico Eerolan tilalle tullut Emil Forsblom käytti vierasjoukkueen hölmöilyn hyväkseen ja tuikkasi lähietäisyydeltä 3-0 kun ottelua oli käyty 72 minuuttia.

Töölön Taisto kavensi vielä kahdesti Teemu Pesosen toimesta mutta siihen vieraitten pyristely sitten onneksi loppuikin.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Dan Majander, Samuli Ahola, Henri Määttä, Anton Britschgi, Tuomas Kuusisaari, Nico Eerola, Joni Oikkonen, Mohamed Fofana, Ville Kuusela, Joni Ronkainen.

Sunnuntain voiton myötä FC Futuran edustusjoukkue varmisti vähintään kakkospaikan lohkossaan. Kauden päätösottelussa ensi sunnuntaina on vastassa sarjakolmonen PK-35.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.