Valmistautuminen loppusuoralla

PORVOO. FC Futuran edustusjoukkue on ahkeroinut läpi talvikauden haastavissa olosuhteissa ja valmistautunut tulevaan Kolmosen kauteen on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Tulevana lauantaina porvoolaisilla on jo vuorossa kauden ensimmäinen harjoitusottelu kun joukkue matkaa Järvenpäähän jossa vastassa on paikallisvastustaja Sibbo-Vargarna.
Maaliskuun aikana kohdataan lisäksi Kouvolan Sudet sekä Hyvinkään Palloseura harjoitusotteluiden merkeissä ja huhtikuulle yritetään lisäksi saada ainakin vielä yksi kauteen valmistava ottelu.
Viime vuonna FC Futuran oli tyytyminen toiseen sijaan HIFK/2:n jälkeen ja nousu takaisin Kakkoseen jäi haaveeksi. Aika moni viime kauden vastustaja vaihtuu kaudelle 2018, mutta paikallisvastustaja Sibbo-Vargarna on mukana samassa lohkossa.
Kakkoslohkon muita joukkueita ovat EsPa, VJS, TuPS, TiPS, Spartak, Ponnistajat, HPS, HIFK/3, FC POHU ja FC KontU, Ennakkoon pahoista vastustajista PK-35, Kuusysi, LPS ja Atlantis pelaavat tulevalla kaudella eri lohkoissa.
Joukkueen valmentajina jatkavat Kalle Sorja sekä Juha-Pekka Pantsu (maalivahtivalmentaja).
Viime vuoden runko on pysynyt suhteellisen hyvin kasassa ja talven harjoituksissa on viime vuoden pelaajista nähty muun muassa Henri Määttä, Dan Majander, Samuli Ahola, Benjamin Backman, Anton Britschgi, Toni Korkiakoski, Mikko Lönnström, Daniel Nieminen, Joni Oikkonen, Rasmus Ahlfors, Samuel Nieminen, Tuomas Kuusisaari, Petri Lampinen, Joni Ronkainen, Anton Backman sekä Emil Forsblom.
Puolustaja Nico Eerola on myös hyvää vauhtia kuntoutumassa viime vuoden polvivammastaan ja porvoolaislähtöinen maalivahti Jesse McLean on myös palaamassa kotikonnuilleen.
Parhaimmillaan talven harjoituksissa on nähty reilusti yli 20 pelaajaa. Monta lupaavaa B-junioria on nähty edustusjoukkueen harjoituksissa kuten myös reilut puolen tusinaa FCFJ GT:n (pelaa tulevalla kaudella Nelosessa) pelaajaa.
Yhteistyö FC Futura Junioreitten kanssa on täten lähtenyt hyvin käyntiin ja on hyvinkin todennäköistä että seuran junioreista ainakin muutama pelaaja tulevana kesänä tulee saamaan tulikasteensa edustusjoukkueen peleissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.