Futuran sopimustilanne näyttää hyvältä

Porvoolaisseura FC Futuran joukkueenrakentelu ensi kautta ajatellen on loppusuoralla.

Maalivahdin paikka on tärkeä osa-alue jalkapallossa ja Futuralla on tällä hetkellä voimassa oleva sopimus kolmen maalivahdin kanssa.

Viime kaudella edustusjoukkueeseen liittynyt Jesse McLean jatkaa joukkueessa ja veljekset Daniel Nieminen ja Samuel Nieminen, jotka läpi talvikauden ovat treenanneet esimerkillisesti  maalivahtivalmentaja Pertti Koposen komennossa, ovat myös solmineet sopimuksen ensi kaudeksi.

Mielenkiintoinen nimi on myös nuori Oscar Johansson, joka on palannut kotikonnuille. Viime kaudella Gnistanin organisaatiota edustanut Johansson on harjoitusotteluissa esiintynyt edukseen porvoolaisjoukkueen puolustuslinjoilla. Tämän perusteella peliaikaa on odotettavissa myös kauden alkaessa.

Futura keskustelee tällä hetkellä muutaman mielenkiintoisen pelaajan kanssa ja keskusteluista uutisoidaan heti mikäli ne johtavat sopimukseen.Jesse McLeanJesse McLeanilla on ollut loukkaantumishuolia mutta on toivottavasti toipumassa pelikuntoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.