Futuran vahva alku ratkaisi

dav
dav

PORVOO. FC Futura jatkaa jalkapallon Kolmosen kolmoslohkossa ilman tappioita. Perjantain kotiottelussa kaatui FC Kontu lukemin 2-1 (2-1) ja näin porvoolaiset ainakin tilapäisesti siirtyivät sarjan piikkipaikalle.

Kotijoukkue aloitti kamppailun todella terävästi ja avausmaali nähtiin jo neljännellä peliminuutilla. Petri Lampinen alusti ja kapteeni Anton Britschgi vei terävällä vedolla isännät 1-0 johtoon.

Kolme minuuttia myöhemmin taululla komeilivat jo lukemat 2-0. Emil Lehtinen kaadettin aivan rangaistusalueen rajalla ja ottelun erotuomari Hausin Fathulla näytti pienen harkinnan jälkeen rangaistuspotkun ainekset täyttyneen. Anton Britschgi paukutti voimalla pallon verkon perukoille ja on kolmessa ottelussa täten viimeistellyt jo neljä maalia.

Ensimmäinen jakso oli kauttaaltaan kotijoukkueen hallinnassa mutta aivan puoliajan lopulla vieraat pääsivät kaventamaan kun maalin eteen unohdettu Zamyad Bashouki sijoitti pallon ohi loistavasti pelanneen Futuran maalivahdin Samuel Niemisen. Näin tauolle mentiin lukemissa 2-1.

Toisen puoliajan alussa Emil Lehtinen puski pallon kohti yläkulmaa mutta vieraitten maalivahti Anton Koski sai viime tipassa sormenpäänsä väliin ja siirsi pallon yli poikkipuun.

Futuran valmennusduo Johan Lönnqvist ja Emil Vaara tekivät viimeisen puolituntisen aikana yhteensä viisi palaajavaihtoa ja tuorein jaloin voimin kotijoukkuje saikin parempaa otetta peliin. Vaikka vieraat hakivat kaikin voimin tasoitusmaalia niin Futura kesti ryntäykset ja voitto yhdesta sarjan ennakkosuosikeista oli tosiasia.

Futura pelaa seuraavan ottelunsa tulevana keskiviikkona kun joukkue matkaa Riihimäelle paikallisen Palloseuran vieraaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.