Futura tähtää yleisöennätykseen, kutsuu oppilaat katsomoon

PORVOO. Jalkapalloseura FC Futura kutsuu kaikki Porvoon perusopetuksen oppilaat seuraamaan Kolmosen ottelua FC Futura-Jokelan Kisa tulevana perjantaina.

Jalkapallo on yksi suosituimpia lajeja Porvoossa ja lisenssipelaajia seuroista FC Futura, FC Futura Juniorit, Porvoon Akilles ja Tolkis Bollklubb löytyy yhteensä yli 900. Myös välitunneilla jalkapallo on selvästi lasten ykköslaji kouluissa.

–    Tämän ilmaistapahtuman myötä haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden tutustua kaupunkimme jalkapallo-osaamiseen. Lapsille voi myös olla mukavaa tavata kavereita vielä viimeisen kerran ennen koulun päättäjäisiä ja pitkää kesälomaa, sanoo FC Futuran varapuheenjohtaja Andreas Sjöblom.
Porvoolaisseura tähtää samalla uuteen yleisöennätykseen jalkapallon Kolmosessa. Paikalliskamppailu Paimion Hakan ja Peimari Unitedin välillä huhtikuun lopulla keräsi 503 katsojaa Paimion Urheilupuistoon. Tätä lukemaa lähdetään nyt jahtaamaan.
–    Pukeudu siniseen ja valkoiseen, venytä äänijänteitä ja kannusta kotijoukkue voittoon, Sjöblom kehottaa.
Ottelu Porvoon Keskuskentällä alkaa klo 18.30.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.