FC Futura avasi kauden voitokkaasti

PORVOO. FC Futura aloitti kauden miesten Kolmosessa voitokkaasti kun lauantaina Keskuskentällä kaatui NJS/2 Nurmijärveltä lukemin 4-3 (2-2). Kotijoukkueen voitto oli ansaittu, mutta peliesitys ei missään tapauksessa vakuuttava. Tärkein tavoite, eli ensimmäiset kolme pistettä sarjassa, saatiin kuitenkin saavutettua.

Ottelun alku oli lähes katastrofaalisen huono kotijoukkueen kannalta. Vieraitten vikkelä Matti Kaipio ehti pistää kaksi pallo kotijoukkeen maalivahdin Walter Vikströmin taakse kuudessa minuutissa ja Futuran peli oli täysin sekaisin.

Heikon alun jälkeen kotijoukkue sai juonesta kiinni liikkumalla paremmin ja pelaamalla omilla vahvuuksilla. Debyyttinsä Futurapaidassa tehnyt Markus Tukianen kavensi tilanteeksi 1-2 ja muutama minuutti ennen taukovihellystä kapteeni Anton Britschgi viimeisteli taukolukemiksi 2-2.

Toisella puoliajalla Futura vankisti otteitaan pelitapahtumista ja käänsi lopulta ottelun edukseen. Henri Pulkkinen katkaisi vastustajan syötön ja teki 3-2 tyhjään maaliin kierrettyään ensin vastustajan maalivahdin Tuukka Niemelän. Viimeisen niitin ottelun kulun kannalta iski Markus Tukiainen joka Anton Britschgin esityöstä sijoitti pallon takanurkkaan ja taululle lukemat 4-2.

Tuomarin antamalla lisäajalla vieraat vielä kavensivat lukemiksi 4-3 mutta kotijoukkueen voittoa nurmjärveläiset eivät enään kyenneet uhkaamaan.

Futuran avauskokoonpano: mv Walter Wikström, Joni Oikkonen, Nico Eerola, Kasper Eriksson, Lassi Kouri, Emil Lehtinen, Axel Holmberg, Markus Tukiainen, Benjamin Smeds, Anton Britschgim Henri Pulkkinen. Vaihdosta kentälle juoksivat toisella puoliajalla Simon Stenstrand, Dan Majander, Hussein Abbas, Oliver Henrichson ja Henri Määttä.

Futuran seuraava peli on torstaina 25.6 klo 19.30 kun porvoolaiset matkaavat Jokelaan paikallisen Jokelan Kisan vieraaksi. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.