Futuran lennokas alku toi täydet kolme pistettä

PORVOO. FC Futura jatkaa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä jalkapallon Kolmosessa. Perjantain kotiottelussa Keskuskentän loistokuntoisella nurmella  Pallokerho Keski-Uusimaa/2 sai taipua selvin lukemin  4-1 (2-0).

Porvoolaiset löivät ison vaihteen silmään jo ensi hetkistä lähtien. Ottelua oli takana ainoastaan runsas minuutti kun Markus Tukiainen laukoi Anton Britschgin syötöstä lähietäisyydeltä 1-0 kotijoukkueelle.

Pari minuuttia myöhemmin vieraitten maalivahti Valtteri Hirvonen joutui antautumaan uudemman kerran. Futura käynnisti Markus Tukiaisen toimesta nopean hyökkäyksen ja tuulennopea Oliver Henrichson petasi Nico Eerolalle avopaikan maalin edestä. Tämä ei erehtynyt ja 2-0 oli tosiasia.

Kotijoukkueen salamastartin jälkeen ottelu tasaantui ja PKKU/2 pyöritti ajoittain peliä mallikkaasti. Futuran pelaajilla oli vaikeuksia sijoittumisen ja vartioinnin kanssa, mutta tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen kahden maalin johdossa.

Heti toisen puoliajan alussa Tuomas Laatunen kavensi kulman jälkitilanteesta lukemiksi 2-1 mutta Futuran vastaus tuli ainoastaan neljä minuuttia myöhemmin kun Anton Britschgi teki Markus Tukiaisen syötöstä lukemiksi 3-1.

Loppulukemat 4-1 kapteeni Britschgi teki kymmenen minuuttia myöhemmin kasvattaen kauden maalisaldoaan jo kuuteen osumaan.

Futuran avauskokoonpano: Walter Vikström mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Nico Eerola, Kasper Eriksson, Oliver Henrichson, Emil Lehtinen,  Axel Holmberg, Benjamin Smeds, Anton Britschgi, Markus Tukiainen.

Vaihdosta kentälle juoksivat toisella puoliajalla Lassi Kouri, Henri Pulkkinen, Victor Eriksson, Henri Määttä ja Leo Lammassaari .

Futura on tositoimissa seuraavan viikon päästä lauantaina (11.7.) kun porvoolaiset kohtaavat vieraskentällä sarjajumbona majailevan JäPS/47: n Järvenpäästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.