nuccio palaa futuran peräsimeen

PORVOO. FC Futuran edustusjoukkueen valmennuskuviot tulevalle kaudelle rupeavat selviämään.

Vetovastuun ensi kaudella ottaa porvoolaisille hyvinkin tuttu Roberto Nuccio, 55, joka palaa FC Futuraan seitsemän vuoden tauon jälkeen.

– Tämä oli minulle lopulta helppo päätös. Sain tarjouksia muistakin seuroista mutta näen että Futura on minulle selvästi paras ja mieluisen vaihtoehto, sanoo kotimaassaan Italiassa parhaillaan lomaileva Nuccio.

Mitään tarkempaa tulevasta valmennuspestistä ja ensi kauden joukkueesta Roberto Nuccio ei vielä osaa sanoa, mutta hän on tietoinen seuran tavoitteista.

– Ensisijainen tavoite tulevalle kaudelle on tietysti säilyttää sarjapaikka Kakkosessa, mutta haluan myös olla mukana kehittämässä FC Futuraa seurana ja porvoolaista jalkapalloa kokonaisuudessaan.

Roberto Nuccion rinnalle seura hakee vielä yhtä tai useampaa apuvalmentajaa. FC Futuran maalivahtivalmentajana jatkaa kokenut Pertti Koponen ja joukkueen fysiikkavalmennuksesta jatkaa Kalle Tolsa.

FC Futura järjestää koko tammikuun aikana avoimet harjoitukset ja toivottaa kaikki halukkaat mukaan taistelemaan paikasta edustusjoukkueen pelaajaryhmästä. Lisätietoja harjoitusvuoroista antaa valmentaja Roberto Nuccio (040-0568511) tai joukkueenjohtaja Andreas Sjöblom (044-9702949).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.