Edustus avasi harjoituskauden pelit Espoossa

Futura avasi harjoituspelien talvikauden vieraissa 1-5 tappiolla FC Espoota vastaan. Porvoolaiset olivat harjoitelleet yhdessä vasta parisen viikkoa ja hakevat vielä pelipaikkoja ja tiettyjä vahvistuksia joukkueeseensa. Tällä kertaa joukkueesta puuttuikin vielä moni tulevan kesän kova sarjajyrä. Poissa olivat tänään, Dan Majander, Joni-Jukka Korhonen, Jouko Turpeenniemi, Joona Varis, Olli Isosalo, Amir Ahmad, Enrico Eficera ja Ronny Högström.Paremmin otteluun valmistautunut FC Espoo avasi pelin aika voimakkaasti ja alkuun näytti, että porvoolaiset hieman torkkuivat sekä ihmettelivät suuren kentän kokoa. Espoolaisten maalit syntyivät jo pelin 13 ja 19 minuutilla laidoilta läpiajoina. 20 minuutin pelin jälkeen porvoolaisetkin pääsivät tasavertaisesti peliin mukaan Arttu Pösön kavennettua pelin suoraan kulmasta 2-1. Peli eteni aika tasaisena aina ensimmäisen puoliskon loppuun asti, kunnes Espoo siirsi 40 minuutin kohdalla pelin jo puoliaikalukemiin 3-1.

Toisella puoliajalla Espoo kaunisteli harjoituspelin lukemia 49 ja 76 minuutin kohdalla loppulukemiksi 5-1. Kyseessä oli porvoolaisten ensimmäinen peli suuremmalla kentällä ja otteissa näkyi alkukauden kokeilut ja tottuminen Porvoon pieneen harjoituskenttään. Positiivisinta peliä porvoolaisista esitti tänään yllättäen topparin paikalla pelannut nuori Julius Särkkälä.

Tämä olikin talven ensimmäinen harjoitusottelu ja tästä ei kannattane tehdä vielä kovin paljon johtopäätöksiä tulevaa kesää varten.Seuraavan kerran Futura pelaa harjoituspelinsä helmikuun 7 Kuusankoskella paikallista FC:tä vastaan.

Futuran kokoonpano : Robin Olenius (45 min), Lauri Immonen (45 min), Tuomas Leinonen (70 min), Paavo Heinonen (90 min), Julius Särkkälä (90 min), Petri Lampinen (90 min), Aleksi Räihä (88 min ), Zoran Paic (61 min), Joni Oikkonen (90 min), Arttu Pösö (90 min), Alain Ngatcha (70 min), Oskari Lehtonen (75 min) Rexhep Islami (29 min), Miro Siltakorpi (35 min), Benjamin Karmi (20 min).