Harjoitusottelu Sudet -Futura

Futuran kokoonpano: Antti Kaikkonen mv, Tatu Kettunen, Joni Ronkainen, Joni Oikkonen, Son Pham, Ville Kuusela, Mergim Syla, Sasa Curic, Miska Särkkälä, Niko Allen, Jussi Korhonen, Fredrik Aardemäe, Jonne Laine, Eemeli Peltonen, Henri Pulkkinen

Futura aloitti kauteen 2013 valmistavat ottelut kohtaamalla Hyypiä-Areenassa paikallisen Sudet. Sudet nousivat ranskalaisen visiitin jälkeen takaisin Kakkoseen ja molemmat joukkueet pelaavat itälohkossa. Ottelutuntuman puute näkyi molempien joukkueiden otteissa, ja joukkeet pelasivat nuorella kokoonpanolla.

Sudet sirtyivät jo vartin pelin jälkeen 2-0 johtoon, ja Futuran uuden valmentajan Roberto Nuccion ilme penkillä alkoi vakavoitumaan. Futura pääsi maalien makuun, kun 2-1 kavennuksen pääsi viimeistelemään Sasa Curic maalivahdin torjunnan jälkeen reboundista. Ilo jäi kohtuullisen lyhyeksi kun Sudet kuittasivat 3-1, joka oli myös puoliaikatulos.

Toiselle puoliajalle Futura lähti hyvällä asenteella ja 3-2 kavennus Son Pham’in toimesta syntyi 30 metristä vastapalloon. Ottelun loppu oli Futuran vahvaa painostusta ja Sudet joutuivat puolustuskannalle. Tasoituksen pääsi viimeistelemään Miska Särkkälä, kun ottelua oli jäljellä n. 5 minuuttia Näin ensimmäinen treenipeli päättyi tasan 3-3.