Harjoitusottelu KTP-Futura

KTP-Futura (Harjoitusottelu, 26.1. Lehtomäki, Kouvola)

5-2 (2-0)

12′ 1-0 J. Santala (S. Nieminen)
22′ 2-0 Saja
56′ 3-0 N. Ikävalko (S. Tura)
59′ 4-0 S. Nieminen (S. Tura)
68′ 4-1 Dan Majander
71′ 5-1 T. Pasi
86′ 5-2 Benjamin Backman

KTP:n kokoonpano:

V. Särkkä (59′ S. Kilpeläinen), R. Rauhala, A. Säämänen (46′ T. Pasi), H. Peltola (65′ J. Koskinen), J. Raivela, Kobena (46′ S. Tura), Saja (46′ A. Halsas), T. Kesseli (59′ J. Vanhanen), S. Nieminen, N. Ikävalko (65′ A. Alila), J. Santala (65′ A.Dimonski)

Futuran kokoonpano:

Samuli Saario mv, Miska Särkkälä, Dan Majander, Ville Kuusela, Joni Ronkainen, Benjamin Backman, Son Pham, Sasa Curic, Fredrik Aardemäe, Joni Oikkonen, Mergim Syla, Sean Mushimiyimana

Futuran kauden 2013 ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin Lehtomäen keinonurmella Kouvolassa. Futura lähti otteluun vielä testiryhmällä, joka koostuu pääosin Akatemian pelaajista, lisänä muutamia edustuksen runkopelaajia.

KTP on hankkinut riveihinsä muutamia kovan luokan vahvistuksia mm. Jukka Santalan, joka vieraili muutama vuosi sitten Futurankin try-outilla. KTP lähtee tulevaan kauteen huhupuheiden mukaan taistelemaan jopa noususta Ykköseen, Kohtuullinen suoritus siis nuorelta Futura-ryhmältä, ja paljon kokemusta Kakkosen tasosta.
Futuran seuraava harjoitusottelu pelataan 9.2, jolloin matkustamme FC Espoon vieraaksi.