Tänään Pallokerho Keski-Uusimaa Keravalla

Futura kohtaa tänään Pallokerho Keski-Uusimaan Keravan urheilupuistossa. Sarjanousija Pallokerho Keski-Uusimaa on aloittanut sarjan hienosti ja joukkueen sarjasijoitus on piikkipaikalla. Toisaalta sarjakärjen tappiosarake näyttää nollaa muutetaan se ykköseksi!
Futuran kokoonpano tänään: Maalilla Allessandro Marzuoli, puolustus: Fredrik Aardemäe, Julius Särkkälä, Dan Majander sekä Olli Isosalo. Keskikenttä/hyökkäys: Petri Lampinen, Teimuraz Apriamashvili, Cihan Göksil, Arttu Pösö, Albert Kuqi ja Anton Britschgi. Vaihtopelaajat: Samuli Saario, Eemeli Peltonen, Benjamin Backman, Abid Feras, Joni Ronkainen ja Ville Kuusela. Kokoonpanosta poissa: Joni Oikkonen (pelikielto), Nico Eerola (loppusota). Sairastupalaiset: Henri Määttä (ahteri), Son Pham (pohje).