Miesten Kakkosen otteluohjelma valmis

Jalkapallon miesten Kakkonen kaudella 2014 alkaa huhtikuun loppupuolella, ensimmäinen ottelu pelataan Itäisessä lohkossa perjantaina 18.4. jolloin pelataan SC KuFu-98 – FC Futura Kuopiossa

Neljä kymmenen joukkueen lohkoa

Kakkonen pelataan kaudella 2014 kolminkertainen sarja neljässä 10 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2015. Jokaisen Kakkosen lohkon sijalle 9. ja huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kolmoseen kaudeksi 2015. Lisäksi Kolmoseen putoaa kaikkien Kakkosen lohkojen huonoiten pelannut (vähiten pisteitä saanut) sijalle 8. sijoittunut joukkue.
Miesten Kakkosen sarjaohjelma 2014:
Itäinen lohko: http://palloverkko.palloliitto.fi/Live/Stats/CompetitionDetails.aspx?compID=403