Kauden ennätysyleisö kannusti Futuran voittoon

FC Futura – FC FC Lahti Akatemia 3-0 (2-0)

14 min 1-0 Anton Britchgi (Luigi Mariani)
28 min 2-0 Jesse Sundström (Cihan Gökcil)
59 min 3-0 Jesse Sundström (Rasmus Ahlfors)

Aloitus:
Kärki: Britschgi Anton
Keskikenttä: Ahlfors Rasmus, Mariani Luigi, Sundström Jesse
Alempi keskikenttä: Lampinen Petri, Göksil Cihan
Puolustus: Reiman Juska, Lönnström Mikko, Oikkonen Joni, Eerola Nico
Maalivahti: Chudaykin Dmitry

Vaihto: Kaikkonen Antti, Majander Dan, Backman Benjamin, Nylund Daniel, Forsblom Emil, Conti Emil, Kuusela Ville

Vaihdot:
60 min Britschgi Anton (-), Conti Emil (+)
70 min Göksil Cihan (-), Kuusela Ville (+)
76 min Sundström Jesse (-), Nylund Daniel (+)

Tänään paikalla kauden ennätysyleisö sai todistaa kotijoukkueen mainiota kesävirettä, ja kauden kahdeksas voitto on tosiasia. Maalinteon aloitti kukas muu kuin Anton Britchgi. Anton jatkoi siitä mihin viime sunnuntaina jäi, ja kauden kahdeksas maali nähtiin Ahlfors-Mariani-Britchgi näyttävän yhteistyön jälkeen.

Hieman alle puolen tunnin jälkeen Cihan Gökcil taisi yllättää hieman itsensäkin, kun puolihuolimaton veto 16 rajalta osuikin ylärimaan. Jatkopallolle ensimmäisenä Jesse Sundström, jonka oli helppo työ pistää pallo lähietäisyydeltä sisään. Puoliajalle mentiin siis kotijoukkueen 2-0 johtolukemissa.

Toisella puoliajalla Jesse lisäsi kotijoukkueen johtolukemat jo 3-0 Rasmus Ahlforsin esityöstä. Totuuden nimissä on kyllä myönnettävä, että keväällä vielä Lahti Akatemia mukana Furura-voitossa olleet Mujunen Miikka, Majander Simo, Villgren Tino ja Kuningas Mikko oli kutsuttu keskittymään liiga-Lahden viikon peleihin. Ainoana liigapelaajana mukana oli Driton Shala. Se ei kuitenkaan vähennä Porvoolaisten riemua.

Ainoana miinuksena oli Mikko Lönnströmin keltainen kortti, joka oli jo kauden neljäs. Näin Mikko huilaa seuraavan ottelun.

Ottelun tähdet:
*** Jesse Sundström
** Luigi Mariani
* Rasmus Ahlfors