Kurittu,Siltala ja Valtonen Futuraan

Futura on solminut kolme uutta pelaajasopimusta.

Einari ”Eikka” Kurittu siirtyy futuraan Viikingeistä. Eikka tuo lisää vaihtoehtoja valmennukselle hyökkäyspäähän monipuolisuudellaan. Kurittu paukutti toistaiseksi parhaalla kaudella 2012 Jäpsissä 24 rysää yhtä monessa ottelussa.

Jere Siltala siirtyy Hongasta Futuraan lainalle. Joukkue saa erittäin tärkeän palasen puolustukseen. Jere pystyy pelaamaan niin keskuspuolustajaa kuin laitapuolustajaakin. Seura tietysti toivoo,että Jere viihtyy koko kauden Porvoossa,mut sen aika näyttää kuin käy.

Topi Valtonen kirjoitti myös loppukauden kattavan sopimuksen. Topi on Futuran junioreita,ja näin joukkue saa kolmannen maalivahdin. Topi on harjoitellut jo viime kesästä edustuksen kanssa,mut nyt allekirjoitettiin vasta pelaajasopimus.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.