Sarja-avauksessa vastassa lohkon suosikki Gnistan

Tänään se taas alkaa ja polkaistaan taas uusi kausi käyntiin, kun Futura kohtaa kotiavauksessaan Oulunkylän Gnistanin Pallokentällä.

Viime vuosina eri lohkoissa Futuran kanssa pelannut Gnistan on totuttu näkemään kakkosen kärkikahinoissa, joten keskiviikon ottelussa nähtäneen myös tulevan kauden kakkosen kärjen tasoa.

Kakkosessa Futura on kohdannut Gnistanin vuosien saatossa kymmenen kertaa, joista Porvoolaiset ovat poistuneet voittajana neljästi ja Gnistan kolme kertaa. Kolme kertaa pisteet on jaettu tasan.

Viimeisin kohtaaminen on niinkin kaukaa kuin syksyltä 2012 kun Gnistan haki Keskuskentältä pisteet 1-2 lukemin. Siinä ottelussa toisen helsinkiläisten maalin teki nykyisin liiga HIFK:n kokoonpanoon kuuluva Tuomas Mustonen. On mahdollista, että Mustonen nähdään myös keskiviikkona Porvoossa, sillä onhan Gnistan HIFK:n reservijoukkue. Gnistanin avaus nähtäneen muutenkin lähempänä kick offia, kun valmentaja Tommi Lingman näkee kaikki käytettävissä olevat liigapelaajat.

Porvoolaiset ovat saaneet vähän takapakkia pelaajarintamalla,kun kapteeni Oikkonen on estyneenä työesteidensä johdosta,Rasse on poissa sairastumisen vuoksi ja Eikka on loukkaantuneena sivussa. Muuten joukkueessa on positiivinen kutina ollut jo pidemmän aikaa ja innolla odotetaan pelien alkua.

 

Ottelu käydään siis Pallokentällä keskiviikkona 4.5. kello 18:30.

Nähdäänhän siis kentällä. ”Futis” on parasta paikan päällä !

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.