Sarja kolmonen Kouvolan Sudet Futuran vieraaksi sunnuntaina !

Tulevana sunnuntaina 5.6.2016 kello 18:30 Futura vieraaksi Keskuskentän nurmelle saapuu sarja kolmonen Kouvolan Sudet.

Ennen kauden alkua Susia oli veikkailtu Porvoolaisten kanssa hyvin samoille sijoille lähelle putoamisviivan tuntumaa. Nyt viiden kierroksen jälkeen voidaankin todeta, että sarjan kaksi positiivisinta yllättäjää ovat juuri Sudet ja Futura, kun ennen sunnuntain kohtaamista joukkueet löytyvät sijoilta kolme ja neljä.

Sudet on voittanut sarjassa kevään aikana Kuopiolaisen KuFu-98:n, PEPO:n ja FC Lahti Akatemian.
Tappiot ovat tulleet Mikkelin Palloilijoille (MP) ja Käpylän Pallolle (KäPa) ja näin Kouvolalaisilla on kasassa yhdeksän pistettä. Se on vain piste enemmän mitä Futura on saanut omista peleistään.

Sudet on yksi sarjan vanhimmista joukkueista, kun se alun perin perustettiin 1912 Viipuriin nimellä Wiipurin Bandy & jalkapalloseura. Nimi vaihdettiin Wiipurin Susiksi jo 1924 ja vuonna 1940 seura muutti Helsinkiin.
Vuonna 1950 seuran nimeksi tuli sitten Sudet ry ja Kouvolaan se muutti 1962.
Sudet on pelannut kaikkiaan 15 kautta Suomen pääsarjatasolla, voittaen yhden suomen mestaruuden (1940), yhden hopean (1942) ja 4 pronssia.

Nykyään Sudet on Kouvolan seudun korkeimmalla pelaava miesten joukkue, kun FC Kuusankoski lopetti toimintansa 2011 ja Myllykosken Pallo 2015.
Susilla on myös ykkösessä pelaava naisten edustusjoukkue.

Futura ja Sudet ovat kohdanneet toisensa vuosina 2015, 2013 ja 2011 kaikkiaan kahdeksan kertaa ja niistä Porvoolaisten voittoon on päädytty viisi kertaa. Sudet on voittaneet kohtaamisista kolme, mutta ei kertaakaan näistä Porvoossa.

Susien pelitaktiikka on ollut vuosien saatossa hyvin samanlainen, sillä Kouvolalaiset luottavat kovaan puolustamiseen ja kärjessä maaleja usein tekevään Niko Nakariin.
Kaudella 2009 Veikkausliigan Myllykosken Pallossa (MyPa) pelannut Nakari teki viike kaudella peräti 18 maalia kakkosessa ja tällä kaudellakin on kertynyt jo neljä osumaa.

Kotijoukkue Futura saanee Sudet peliin viime pelistä poissa olleet Jesse Sundströmin, Vili Lankisen ja Rasmus Kauton. Ainoastaan MPS pelissä nilkkansa satuttaneen Nico Eerolan pelikunto on vielä suuri kysymysmerkki ja hanta ei nähtäne kokoonpanossa.

Futura-Sudet on myös Veikkauksen Vakio 1 kohteena 5. Keskiviikkona pelaajat antavat kotivoitolle kertoimet 43 %, tasapelille 28 % ja vierasvoitolle 29 %.

Futura-Sudet tulevana sunnuntaina 5.6.2016 kello 18:30

Nähdäänhän siis taas Keskuskentällä ja kannustetaan kotijoukkue voittoon !

”Futis” on parasta paikan päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.