Futura voittoon Susista ja samalla sarjakolmoseksi !

FC Futura-Sudet 2-1 (1-0)

16 min 1-0 Sundström Jesse (Saarikoski Lauri)
60 min 1-1 Nakari Niko (Venäläinen Riku)
75 min 2-1 Kurittu Einari (Saarikoski Lauri)

Tänään hieman heikommallakin pelillä kolme tärkeää sarjapistettä Porvooseen, kun kahdella erikoistilannemaalilla Kouvolan Sudet kaatui 2-1 lukemin.
Futuran molemmat maalit syntyivät Lauri Saarikosken kulmista, kun ensimmäisen pisti takatolpalta päällä sisään Jesse Sundström ja toisen aivan vastaavasti Einari Kurittu.

”Sairastuvalta” suoraan avaukseen juoksivat tänään Rasmus Kautto, Vili Lankinen ja maalin tehnyt Sundström, jotka kaikki olivat tänään joukkueensa parhaimmistoa.
Lankinen ja Sundström hallitsivat tänään keskikenttää ja pitivät nopeudellaan Susien hitaita pakkeja välillä hieman pilkkanaankin.

Ikävänä juttuna pois joutuivat ottelusta jäämään erinäisten syiden takia pelin rakentaja Luigi Mariani, etutopparit Jere Siltala ja Jimi Vuohelainen, kuin myös Rasmus Ahlfors.
Myös Nico Eerola istui koko ottelun vaihtopenkillä.
Tästä syystä valmentaja Kalle Sorja oli päättänyt laittaa suoraan avaukseen nykyisin joukkueen managerina toimivan Mikko Lönnströminkin.
Hyvinhän se Mikko paikkansa hoiti niin kauan kuin jaksoi ja kauden ensimmäiset 68 minuuttia on nyt avattu.

Kun joukkueen pienet kolhut saadaan paranneltua, niin valmentaja Kalle Sorjalla on positiivinen ongelma pelaavan kokoonpanon nimeämisessä. Sillä tällä kaudella ei vielä kertaakaan ole saatu kaikkia pelaajia kerralla mukaan.

Myös vaihdosta tullut Einari Kurittu on parannellut keväällä saamaansa kolhua, mutta hyvin näyttää peli vaihdostakin mieheltä kulkevan.
Jos viime pelissä syntyi maali ensi kosketuksella parin minuutin kuluttua vaihdosta tultua, niin tänään tarvittiin ”lähes” seitsemän minuuttia voittomaalin tekemiseen.
Kun kärkimies saadaan kuntoon, niin on lupa odotella lisää maaleja kotiyleisön riemuksi, sillä onhan Einari viimeistellyt aikanaan JäPS:n paidassa 24 maalia kaudessa muutama vuosi sitten.

Yleisöä tänään 332, joita Futura kiittää kannatuksesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.