Futuralla synkkä ilta Oulunkylässä !

KäPa – FC Futura 2-0 (1-0)

15 min 1-0 Hayes Fidel (Hetzel Neal)
91 min 2-0 Tainio Tommi (RP)

Tänään Käpylä käytti maalipaikassa hieman paremmin kuin vierailijansa Futura, vaikka pelillisesti pisteet olisi voinut viedä kumpi tahansa illan joukkueista.

Käpylä siirtyi hieman onnekkaasti johtoon heti pelin ensimmäisen vartin jälkeen, kun Futuran puolustus lähes ”lahjoitti” pallon Helsinkiläisille.
Kotijoukkueen Neal Hetzel karkasi läpi ja tulinen veto 16 rajalta suuntautuu kuitenkin Futuran maalivahti Hetemäkeä päin. ”Oka” ei saa kuitenkaan palloa haltuun vaan tilanteeseen voimalla tullut Hayes Fidel pääsee viimeistelemään aivan rauhassa tyhjiin ottelun avausmaalin.

Tätä ennen Futuralla oli jo ottelun kolmannella minuutilla ”tuhannentaalan” paikka, kun kapteeni Oikkosen sivurajaheitosta Lauri Saarikosken veto viidestä metristä suuntautui kotijoukkueen maalivahti Haavanlammen syliin.

Avausmaalin jälkeen paikkansa kavenukseen oli myös Sundströmillä, kun Saarikosken kulmasta Jesse puskee 8 metristä alakulmaan, mutta puolustaja ehtii pelastaa vielä maaliviivalta.

Toisella puolikkaalla maalipaikat menee hyvin tasan, mutta yksi parhaista hukataan, kun Anton Britschgi tulinen veto 14 metristä suuntautuu maalin kesken ja kotijoukkueen veskan syliin.

Ottelu oli hieman toisinto viime sunnuntain PEPO pelistä, kun Futura herää todenteolla pisteiden metsästykseen vasta ottelun viimeisellä vartilla. Hyökkäykset suuntautuivat Helsinkiläisten maalille kuitenkin tehottomasti.

Niin kuin jalkapallossa usein käy, niin siinä vaiheessa hieman altavastaajana ollut KäPa pääsee vaarattoman näköiseen hyökkäykseen ja Futura maalivahti Olavi Hetemäki joutuu rikkomaan Käpylän Jason Riikosta aivan 16 rajalla.

Ottelun päätuomari Santeri Nieminen ei epäröi yhtään viedä palloa ”pilkulle”, josta Tommi Tainion varma veto vasempaan alakulmaan varmistaa kolme sarjapistettä Käpylälle.

Seuraavan kerran Futura pelaa kotikentällä sunnuntaina 7.8 kun vieraaksi saapuu FC Lahti Akatemia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.