Sunnuntaina 7.8 kohdataan FC Lahti Akatemia Keskuskentällä !

Sunnuntaina 7.8 kello 18.30 FC Futura kohtaa kotipelissään Keskuskentän nurmella FC Lahti Akatemian.

Lahtelaiset ovat aloittaneet tämän kauden pirteästi pariin edelliseen kauteen verrattuna, sillä onhan sarjasijoitus ollut koko kauden puolivälin paremmalla puolen.

Viime kaudellahan Lahtelaisten sarjapaikka varmistui vasta viimeisen kierroksen 1-2 vierasvoitolla Jiposta ja kaudella 2014 putoajaan jäi eroa vain yksi vaivainen piste.

Viime sunnuntaina tuli kuitenkin yllättävä 1-0 tappio Malmin vieraana.

Akatemian peleissä on totuttu näkemään useita liiga FC Lahdesta hieman vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia, mutta sunnuntaina heitä ei toivottavasti kovin montaa Porvoossa nähdä.

Sillä pelaahan emäseura FC Lahti vieraspelinsä juuri samaan kellon aikaan Sonera Stadionilla, kohdaten siellä paikallisen HJK:n.

FC Lahti Akatemian historia on erittäin värikäs ja hieno, sillä onhan se vielä tänäkin päivänä perinteikkään Lahden Kuusysin edustusjoukkue.

Seura on perustettu jo 1934 nimellä Lahden Pallo-Miehet, josta se on vaihtanut nimeään usein mm. Upon Pallosta Lahti-69 kautta City Starsiin.

2000 luvulla seura on esiintynyt kakkosessa City Stars, Kuusysi ja FC Lahti Akatemian nimillä.

Futuran kanssa seura on kohdannut viimeisen seitsemän kauden aikana peräti 17 kertaa, molempien ottaessa niistä seitsemän voittoa ja kolmesti pisteet on jaettu tasatuloksella.

Kevätkierroksella Lahdessa Futuraa tehoin 2+1 kiusannut Rafael Vierakaan tuskin Porvooseen saapuu, sillä onhan kaksinkertainen Veikkausliigan maalikuningas pelannut sen jälkeen vain liiga otteluja.

Peli siis tulevana sunnuntaina perinteiseen aikaan kello 18:30.

Nähdäänhän sunnuntaina Keskuskentällä !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.