Lahti Akatemia vei sarjapisteet Porvoosta !

FC Futura – FC Lahti Akatemia 0-1 (0-1)

17 min 0-1 Köse Ibrahim ( Kauppinen Justus)

Yleisöä: 373

Niin kuin jalkapallossa usein käy, myös tänään nähtiin Keskuskentällä peli jossa koko ottelun altavastaajana ollut Lahti vie lopulta kaikki kolme sarjapistettä.
Jalkapallo on maalipeli ja vain tehdyt maalit lasketaan. Tänään voittoon riitti siis yksi Lahden kyllä sitäkin kauniimpi maali.

Lahti Akatemia lähti otteluun kyllä kahden miehen hyökkäyksellä, mutta ottelun käsikirjoitus oli hyvin selvä jo alusta alkaen. Futura pyrki rakentamaan maltilla peliä halliten palloa, kun taas Lahtelaiset keskittyivät nopeisiin vastahyökkäyksiinsä.

Ottelun ratkaisukin tuli, kun kotijoukkue menettää hieman helposti pallon ja vierailijat tulevat neljällä kotijoukkueen kahta puolustajaa vastaan.
Lahden Justus Kauppinen voimalla päätyyn, josta mainio pisto takaviistoon löytää kapteeni Ibrahim Kösen.
Kaunis veto 16 rajalta ohi kotijoukkueen maalia vartioineen Olavi Hetemäen ja tulostaululle 0-1.

Tilastollisesti Futura vei laukaukset 19-6 ja kulmatkin 8-1, mutta vaaralliset maalipaikat meni kuitenkin tasan 6-6.
Positiivisena asiana oli tänään juuri se että ainakin yritettiin laukoa vastustajan maalia kohti, kun aiemmissa otteluissa vedot ovat jääneet vain kolmasosaan tästä.

Tämän kauden sarja on niin tasainen, että yhdeltäkään joukkueelta ei heru helppoja sarjapisteitä ja asenteen on oltava kunnossa kaikilla pelaajilla.
Tänään se tuntui olevan kunnossa molemmilla joukkueilla, mutta välillä tuntui että tuurikin oli kääntänyt selkänsä kotijoukkueelle.

Seuraavan kerran Futura taistelee sarjapisteitä vasta puolentoista viikon kuluttua keskiviikkona 17.8, kun Tapanilan nurmella kohdataan sarjajumbo Malmin Pallo Seura.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.