HIFK/2 piirun verran parempi

PORVOO. Kolmosen kärkikamppailu FC Futuran ja Helsingin IFK:n kakkosjoukkueen oli juuri niin tasainen kun etukäteen ounasteltiin. Ottelusta tuli niin sanotusti yhden maalin peli jonka vieraat valitettavasti vei ensimmäisen puoliajan osumalla lukemin 1-0.

Futura aloitti vahvasti ja sai loistavan maalintekopaikan kun ottelua oli käyty kuusi minuuttia. Pallonriiston jälkeen pallo pelattiin Mohamed Fofanalle jolla oli kaikki aika maailmassa ottaa pallo haltuun ja sijoittaa pallo maaliin.

Tällä kertaa ”Fofi” päätyi suoraan vetoon joka ajautui vieraiden maalivahdin Tomi Mikkelssonin syliin.

Kotijoukkueen painostus jatkui ja vartin pelin jälkeen Janne Arolinnan pommi rangaistusalueen reunasta kolahti ylärimaan.

Minuutti tästä ja oli Rasmus Ahlforsin vuoro yrittää avausmaalin tekoa. Veto kuudesta metristä suuntautui taivaan tuuliin.

Kesken kotijoukkueen painostuksen iski HIFK/2. Muutamalla syötöllä pelattiin Futuran puolustus solmuun ja Joakim Äirilällä oli helppo työ lähietäisyydeltä siirtää vieraat 1-0 johtoon.

Futura ei tästä hätkähtänyt vaan pystyi vielä ennen taukoa rakentamaan pari maukasta maalipaikkaa. Nico Eerola ja Dan Majander pääsivät kumpikin yrittämään kertaalleen mutta sihti ei ollut paras mahdollinen.

Ottelutapahtumiin nähden vieraitten taukojohto ei ehkä ollut ansaittu, mutta jalkapallo on maalintekopeli ja siinä HIFK/2 oli terävämpi.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue, mutta pelinrakentelu takerteli pahemman kerran. Runsaan puolen tunnin kohdalla Ville Kuusela sai hienon paikan tasoittaa ottelu, mutta muutaman kymmenyksen hidastelu kostautui ja veto osui vieraitten puolustajaan.

Futuran hakiessa tasoitusta omaan puolustukseen jäi aukkoja joihin HIFK/2 iski. Antti Ulmasella ja Tommi Jyryllä oli mahdollisuus tuplata vieraitten johtoa mutta Futuran maalivahti Toni Korkiakoski torjui loistavasti.

Loppiminuuteilla kotijoukkue sai muutaman erikostilanteen mutta valitettavasti ilman tulosta.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Samuli Ahola, Nico Eerola, Joni Oikkonen, Joni Ronkainen, Mohamed Fofana, Dan Majander, Ville Kuusela, Janne Arolinna, Rasmus Ahlfors, Anton Britschgi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.