Futuralla kaksijakoinen avaus

VANTAA. Kolmosen kausi pyörähti FC Futuran osalta käyntiin launtaina vieraspelissä Malmin Ponnistajia vastaan. Puoliajalla Futura johti 1-0 mutta unelias hetki toisen jakson alussa johti kahteen takaiskuun. Loppuhetkien kova taistelu palkittiin ja pisteet tasattiin lukemin 2-2.
Hankala pelialusta ja kova tuuli vaikeuttivat pelaamista ja avainasemassa oli yksinkertaiset syötöt maata pitkin.
Juuri tällaisesta tilanteesta syntyi ottelun avausmaali. Muutaman onnistuneen syötön jälkeen pystysyötöllä vapautettiin Jamal Zvaalden joka puolestaan vapautti Anton Britschgin maalintekoon. 1-0 Futuralle vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.
Porvoolaiset saivat kylmää vettä niskaan heti toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla. Laiskan puolustuksen seurauksena Ponnistajat onnistui rakentamaan hyökkäyksen jonka Matias Tikka päätti komealla yläkulmalaukauksella.
Tasoitusmaalista kotijoukkue sai uutta ja hetki tästä tilanne oli jo 2-1 kun Miki-Casimir Tissari ohitti Futuran maalivahdin Toni Korkiakosken sijoituksella takakulmaan.
Vaihtojen avulla Futura sai tuoreita jalkoja kentälle ja ansaitun tasoituksen. Joni Oikkosen pitkän sivurajaheiton jälkeen pallo suuntautui Oliver Henrichsonille joka lähietäisyydeltä sivalsi loppulukemat 2-2.
FC Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Joni Ronkainen, Mikko Lönnström, Rasmus Kautto, Samuli Ahola, Joni Oikkonen, Henri Määttä, Jamal Zvaalden, Janne Arolinna, Anton Britschgi, Axel Holmberg.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.