Futuralle kauden avausvoitto

PORVOO. Maali ensimmäisellä sekä viimeisellä peliminuutilla takasivat FC Futuralla täydet kolme pistettä. Kauden avausvoitto FC POHU:a vastaan kirjattiin lukemin 2-1 (1-0).

Kotijoukkue sai parhaan mahdollisen alun keskiviikon otteluun. Heti ensimmäisellä minuutilla Futura löi taululle 1-0 kun Janne Arolinna osui Joni Oikkosen pitkän sivurajaheiton jälkeen.

Tämän jälkeen peli tasaantui ja pitkää palloa viljeltiin puolin ja toisin, mutta ylärimaa lähemmäs ei kumpikaan joukkue päässyt.

Vieraat aloittivat toisen jakson pirteästi ja kun Futura samalla oli enemmän tai vähemmän tuuliajolla niin lopputulema oli selvä. Matias Helin liukui pallon lähietäisyydeltä maaliin ja peli oli tasan 1-1.

Futuran valmentaja yritti herätellä joukkuetta muutaman vaihdon avulla. Pitkään näytti siltä että päädytään tasapeliin mutta ottelun viimeisestä hyökkäyksestä kotijoukkue iski. Henri Pulkkinen taistelu päätyviivan tuntumassa ja löysi keskityksellään Benjamin Backmanin joka päällään ohjasi loppulukemat 2-1 tuomarin antamalla lisäajalla.

FC Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Joni Oikkonen, Mikko Lönnström, Rasmus Kautto, Tuomas Kuusisaari, Henri Määttä, Axel Holmberg, Dan Majander, Jamal Zvaalden, Anton Britschgi, Janne Arolinna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.