Futura popsi Hopsin

HELSINKI. FC Futuran kolmen ottelun voittoputki sai perjantaina jatkoa kun Helsingin Palloseura eli Hopsi kaatui vieraissa lukemin 0-5 (0-1).

Anton Britschgillä oli jo alkuminuuteilla loistava tilaisuus viedä vieraat johtoon mutta veto suuntautui hiekson hienosti yli HPS:n maalin.

Futura siirtyi ottelussa 1-0 johtoon noin 25 minuutin pelin jälkeen. Pitkän sivurajaheiton ja flipperipallon päätteeksi pallo päätyi Henri Pulkkiselle joka puski pallon verkon perukoille.

Kotijoukkueen peräsimessä nähtiin Futuran entinen valmentaja Janne Viljamaa ja pelaajien joukossa Lauri Saarikoski, joka pelasi porvoolaisten riveissä vielä pari vuotta sitten.

Toinen puoliaika oli juuri vihelletty käyntiin kun Futura iski uudemman kerran. Henri Määtän ja Janne Arolinnan toimesta pallo pelattiin maalille josta kotijoukkueen Akseli Kulikoff pamautti pallon omaan maaliin.

Vieraitten toinen täysosuma lamautti HPS:n totaalisesti ja samalla Futura sai uutta energiaa peliinsä.

Ensin Mikko Lönnström puski 3-0 Anton Britschgin syötöstä ja hetki myöhemmin tilanne oli jo 4-0 kun Henri Määttä hienon soolokuljetuksen päätteeksi sijoitti pelivälineen takanurkkaan.

Viime kauden maalitykki Anton Britschgi pääsi myös maalin makuun kun hän viimeisteli lukemiksi 5-0 rangaistusalueen rajalta.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Henri Määttä, Dan Majander, Rasmus Kautto, Joni Oikkonen, Mikko Lönnström, Anton Britschgi, Axel Holmberg, Tuomas Kuusisaari, Janne Arolinna, Henri Pulkkinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.