Futura vei kärkikamppailun nimiinsä

PORVOO. Kolmosen kärkikamppailu sarjakakkosen FC Futuran ja sarjaa johtavan Vantaan Jalkapalloseuran välillä oli juuri niin tasainen kun ennalta odotettiin.

Loppuvihellyksen soidessa taululla komeilivat lukemat 3-1 (1-1) joka samalla tarkoitti että taistelu lohkon kärkipaikasta tiivistyi. VJS johtaa vielä lohkoa (21 pistettä) mutta Futura on enää kahden pisteen päässä.

Kotijoukkueen aloitti vahvasti ja painostus toi tulosta kun ottelua oli takana kolmetoista minuuttia. Rasmus Kautto löytyi vapaana oikealta laidalta ja tämän keskitykseen syöksyi oikea-aikaisesti Henri Määttä jonka pusku löysi verkon perukoille tolpan kautta.

Vieraitten maalipaikat oli kortilla mutta tehoja löytyi. Hienon seinäkuvion päätteeksi vieraitten kapteeni Marko Kolsi pääsi nokikkain Futuran maalivahdin Toni Korkiakosken kanssa ja sijoitti pallon etunurkkaan. 1-1 kun ensimmäistä puoliaikaa oli jäljellä vajaat kymmenen minuuttia.

Vantaalaisilla oli loistava tilaisuus siirtyä johtoon toisen puoliajan alussa mutta Mikko Maaranen jähmettyi totaalisesti ja Toni Korkiakoski selvitti tilanteen.

Seuraavassa hyökkäyksessä tuli Futuran vastaus. Joni Oikkonen antoi vapaapotkun jonka Henri Pulkkinen puski maaliin runsaasta kymmenestä metristä.

Tämän jälkeen peli aaltoili päädystä päätyyn ja molemmilla joukkueilla oli omat tilaisuutensa maalintekoon.

Loppujen lopuksi Futura ratkaisi ottelun edukseen 88. minuutilla kun vaihdosta sisään kirmannut Abbas Jameel Hussein pamautti loppulukemiksi 3-1 Petri Lampisen syötöstä.

FC Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Rasmus Kautto, Henri Pulkkinen, Henri Määttä, Tuomas Kuusisaari, Jamal Zvaalden, Joni Ronkainen, Axel Holmberg, Mikko Lönnström.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.