Tolppa osui kahdesti, Futura ainoastaan kerran

VANTAA. Kolmosen kakkoslohkossa Futura ei ollut terävimmillään perjantain vierasottelussa Tikkurilan Palloseuraa vastaan.

Kaksi oman pään virhettä maksoi tällä kertaa kaksi maalia ja loppulukemat 2-1 tarkoittavat että Futura on nyt seitsemän pistettä lohkoa johtavan Vantaan Jalkapalloseuran takana.

Kotijoukkue Tikkurilan Palloseura siirtyi 1-0 johtoon kun ottelua oli käyty vajaat kaksikymmentä minuuttia.

Victor Eriksson epäonnistui purkupallossa ja ensimmäisenä pallossa oli Evgeni Tolppa joka siirsi pelivälineen ohi maalivahti Toni Korkiakosken.

Fururalla oli loistava tilaisuus tulla tasoihin kun Dan Majander pääsi puskemaan Janne Arolinnan antamaan kulmapotkuun. Kotijoukkueen maalivahti Tatu Hämäläinen oli kuitenkin hereillä ja torjui yhdellä kädellä pallon yli poikkipuun.

Myös TiPS:illä oli omat paikkansa ja lähinnä tilanteet siunaantuivat Liridon Islamille. Tällä oli kuitenkin sihti reippaasti hukassa ja kahdesti läpiajo ja veto päätyi hehtaarikaupalla ohi maalin.

Toisella puoliajalla Futura pääsi paremmin peliin mukaan ja pystyi myös luomaan muutaman maukkaan maalipaikan.

Dan Majander pääsi viidestä metristä vetämään mutta Hämäläinen esitti toisen haamutorjunnan. Hetkeä myöhemmin oli Henri Pulkkisen vuoro yrittää mutta jälleen Hämäläinen esti maalinteon.

Kesken Futuran painostuksen iski kuitenkin Tikkurilan Palloseura. Karkean puolustusvirheen jälkeen pallo oli taas vapaasti pelattavissa ja paikalla oli uudemman kerran Evgenij Tolppa joka iski taululle jo 2-0.

Viitisen minuuttia ennen loppua Futura sai pientä lohtua kun Petri Lampinen kavensi lukemiksi 2-1 Dan Majanderin hienosta syötöstä.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Janne Arolinna, Henri Pulkkinen, Joni Oikkonen, Joni Ronkainen, Mikko Lönnström, Dan Majander, Axel Holmberg, Victor Eriksson, Samuli Ahola, Jamal Zvaalden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.