Futura napsi kolme vieraspistettä

VANTAA. FC POHU ja FC Futura tarjoilivat torstaina tapahtumarikkaan ottelun Kolmosen kakkoslohkossa. Loppuvihellyksen soidessa yleisö oli saanut nähdä seitsemän maalia ja porvoolaiset kruunattiin voittajiksi numeroin 2-7 (1-3).

Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon Futuran avustuksella. Epäonnistuneen pudotuksen jälkeen pallon sai Jan Oustimenko joka kuljetuksen päätteeksi pääsi nokikkain Toni Korkiakosken kanssa.

Korkiakoski torjui Oustimenkon yrityksen mutta irtopallossa ensimmäisenä oli Henri Palovesi joka siirsi pallon maaliin.

Futuran vastaus tuli ainoastaan pari minuuttia myöhemmin. Rasmus Kautto katkaisi kotijoukkueen purkupallon, harhautti yhden puolustajan ja sijoitti pallon takanurkkaan.

Tämän jälkeen FC POHU:lla oli parikin paikkaa siirtyä uudemman kerran johtoon. Sampo Lokki pääsi yrittämään rangaistuspotkusta mutta Korkiakoski venytti alakulmaan ja pelasti tilanteen.

Hetkeä myöhemmin Aksay Taner paukutti ylärimaan ja näytti siltä että ottelu on menossa kotijoukkueen suuntaan.

Kesken kotijoukkueen painostuksen Futura iski. Janne Arolinna iski pilkulta vieraat 1-2 johtoon ja muutamaa minuuttia myöhemmin taululla komeili jo 1-3.

Henri Määttä tarjoili ja Ville Kuusela pääsi pilkun kohdalta tykittämään vastapallosta pallon vastuttamasti verkon perukoille. Näin päädyttiin taukonumeroihin 1-3.

Toisella puoliajalla Futura lisäsi johtoaan kun Henri Määttä kirmaisi läpiajoon Rasmus Kauton pystysyötöstä ja sijoitti pallon maaliin.

Vaihtomies Rasmus Ahlfors pääsi myös maalin makuun tällättyään 5-1 kaksikymmentä minuuttia enneen loppua. Janne Arolinna iski illan toisella osumallan taululle lukemat 1-6 ja vain pari minuuttia edellisestä kun Rasmus Ahlfors iski 1-7 Mikko Lönnströmin syötöstä.

Lönnström osui myös minuuttia myöhemmin mutta valitettavasti omaan maaliin ja näin loppulukemat 2-7 Futuran hyväksi oli tosiasia.

Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Janne Arolinna, Henri Pulkkinen, Henri Määttä, Mikko Lönnström, Samuli, Dan Majander, Victor Eriksson, Ville Kuusela, Joni Oikkonen, Joni Ronkainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.