Futura konttasi kotikentällä

PORVOO. Futuran miehistö ei onnistunut venyttämään hienoa pisteputkeaan jalkapallon Kolmosessa.

Vierasjoukkue Tuusulan Palloseura, Matti Saari joukkueen terävimpänä kärkenä, vei pisteet Keskuskentältä lukemin 1-2 (1-2).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä mutta vieraat menivät johtoon 20. peliminuutin jälkeen kotijoukkueen puolustuksen möhläiltyä oikein urakalla. Matti Saari pääsi nokikkain Toni Korkiakosken kanssa eikä erehtynyt. 0-1.

Kotijoukkue tuli tasoihin kun ottelua oli takana puoli tuntia. Joni Oikkonen keskitti ja Mikko Lönnström puski pelivälineen yläkulmaan. 1-1.

Iloa ei kestänyt kun parisen minuttia ja taas helisi omissa. Matti Saari piti toppariparia Joni Oikkonen/Mikko Lönnström pilkkanaan ja yllätti kaiken lisäksi Toni Korkiakosken kovalla kaukovedolla. 1-2 joka myös oli taukotulos.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue. Peliä nopeutettiin ja tilanteita luotiin tasaiseen tahtiin. Ansaitun tasoituksen 2-2 laukoi lähietäisyydeltä Dan Majander runsaan tunnin pelin jälkeen.

Futuralla oli tämän jälkeen muutama maukas paikka siirtyä johtoon mutta tehokkuus uupui viimeistelystä. Tuuusulalaisilla oli sen sijaan sihti kohdillaab ja Samuli Komulainen siirsi vieraat 3-2 johtoon komealla laukauksella ylänurkkaan.

Tuomarin antamalla lisäajalla vieraitten kapteeni Taneli Pitkänen niittasi lähietäisyydeltä loppulukemiksi 2-4 ja lähetti kotijoukkueen lauantaisaunaan happamien ilmeiden kera.

FC Futuran avauskokoonpano: Toni Korkiakoski mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Victor Eriksson, Petri Lampinen, Henri Pulkkinen, Henri Määttä, Mikko Lönnström, Rasmus Kautto, Abbas Jameel Hussein, Axel Holmberg.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.