Johan Lönnqvist ottaa komennon FC Futuran edustusjoukkueessa

20181105_190514

PORVOO. Johan “Jugi” Lönnqvist on porvoolaisen jalkapalloseura FC Futuran edustusjoukkueen uusi päävalmentaja. Sopimus, joka virallisesti on muotoa 1+1 vuotta, allekirjoitettiin maanantaina.

  • Lähden tähän projektiin intoa täynnä ja erittäin positiivisin mielin. Minulla on takana kaksi kevyempää vuotta valmennuskuvioissa ja nyt oli sopiva kutina päällä, Lönnqvist sanoo.

FC Futura aloittaa valmistautumisen uuteen kauteen uuden valmentajan alaisuudessa jo ensi viikolla. Seuran päällimmäisenä ajatuksena on rakentaa oman kaupungin joukkue isolla J:llä.

  • Seuran identiteettiä vahvistetaan ja satsaus porvoolaisiin nuoriin on ensisijaisen tärkeätä. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan houkuttelemaan muualla pelaavia porvoolaislähtöisiä pelaajia takaisin kotikaupunkiin, Futuran puheenjohtaja Toni Nuikka toteaa.

Johan Lönnqvist kertoo jo käyneensä monta kiinnostavaa keskustelua mahdollisten “paluumuuttajien” kanssa mutta nimien julkaiseminen on vielä liian aikaista.

  • Tulee olemaan kiinnostavaa nähdä miten iskukykyinen ryhmä porvoolaisin voimin saadaan aikaiseksi.

Vaikka FC Futuralla tietenkin on kova hinku takaisin jalkapallon Kakkoseen niin noususta ei tässä vaiheessa oteta stressiä.

  • Nyt ruvetaan vasta rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Sitten kun pelaajat on tiedossa ja lopullinen joukkue on kasassa niin asetetaan yhteiset tavoitteet, Lönnqvist sanoo.

Futuran uudella valmentajalla on vankka ja menestyksekäs tausta juniorivalmentajana. Tästä syystä on syytä olettaa että juuri nuoret pelaajat haluavat takaisin Lönnqvistin oppiin.

  • Toivottavasti joukkueeseen saadaan hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. On sanomattakin selvää että kaikille annetaan mahdollisuus näyttää kyntensä ja että kaikki ovat samalla viivalla kun ensi kauden joukkuetta lähdetään muokkaamaan, Futuran uusi päävalmentaja sanoo,

FC Futura on rakentamassa Johan Lönnqvistin ympärille valmennustiimiä pyörittämään edustusjoukkueen toimintaa. Tiimiä tullaan täydentämään lähiaikoina kunhan muutamat käytännön asiat saadaan setvittyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.