”Asenne on ollut huippuluokkaa”

20181214_200212.jpg

Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3
Atlantis FC Atlantis FC/Akatemia FC Futura
BK-46 CLE FC Kontu
EIF/Akademi HooGee FC Kuusysi
EsPa KoiPS FC Viikingit/2
FC Espoo/2 KäPa/United HerTo
FC FINNKURD LPS HyPS
FC HIK MPS/Atletico Malmi JoKi
HIFK/3 PK-35 JäPS/47
HPS Ponnistajat Nopsa
NuPS PuiU PKKU
SexyPöxyt TiPS RiPS
Töölön Taisto TuPS Valtti

FC Futuran edustusjoukkue on ollut uuden päävalmentajan Johan Lönnqvistin komennossa nyt vajaat kaksi kuukautta. Joukkue on harjoitellut vaihtelevissa olosuhteissa kolme kertaa viikossa (kaksi kertaa ulkona ja kerran uudessa Uusimaa Areenassa).

Tähän asti harjoituksissa, jotka ovat ollet kaikille halukkaille avoimet, on käynyt keskimäärin noin 20 pelaajaa. Tällä hetkellä käynnissä on viimeinen treenivikko ennen lyhyttä joulutaukoa.

– Asenne ja into harjoituksissa on ollut aivan huippuluokkaa ja siihen olen todella tyytyväinen. Olemme saaneet rauhassa tutustua toisiimme ja matka kohti joukkueen rakentelua on alkanut.

FC Futura neuvottelee parhaillaan pelaajien kanssa tulevan kauden sopimuksista ja tarkoitus on että vuodenvaihteen jälkeen ensi kauden joukkueen runko olisi jo koossa.

– Odotan henkilökohtaisesti jo tammikuun alkua. Sen jälkeen alkaa työnteko, Lönnqvist sanoo.

Kolmosen lohkojako on mielenkiintoinen. Viime vuoden vastustajista ainoastaan FC Kontu ja FC Viikingit/2 ovat jäljellä. Kolmoslohkon muut joukkueet ovat FC Kuusysi, RiPS, PKKU, HerTo, HyPS, JoKi, Nopsa, RiPS ja Valtti.

– Minun näkemykseni mukaan lohkojako on ihan hyvä. Viime vuoden Kakkosessa pelannut PK Keski-Uusimaa on näillä näkymin selvästi kovin vastustaja.  Muista tulevan kauden vastustajista onkin hyvin vähän tietoa mutta on aina hauska kohdata uusia joukkueita, Johan Lönnqvist sanoo.

Johan Lönnqvist on myös saanut kaipaamansa apumiehet valmennukseen. Kokenut Pertti Koponen on luvannut hoitaa maalivahtivalmennuksen ensi kaudella ja Lönnqvistin apuvalmentaja tulee toimimaan Emil Vaara, joka junioripuolella on tehnyt menestyksellistä ja hyvää työtä jo useamman vuoden ajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.