Nuorten esiinmarssi on alkanut

FC Futuran edustusjoukkueen harjoituksissa on talvikauden aikana riittänyt nuoruuden intoa yllin kyllin. Sopimuksen ensi kaudeksi ovat nimittäin tehneet sekä Oliver Henrichson, Emil Lehtinen sekä Lassi Kouri.

Oliver Henrichson (s. 2000) kävi jo viime kaudella ottamassa tuntumaa miesten peleistä. Hän oli Futuran avauksessa yhdessä pelissä ja tuli vaihtomiehenä kentälle yhteensä kahdeksassa eri pelissä. Uran avausmaalikin aikuisten sarjoissa tuli tehtyä.

Emil Lehtinen ja Lassi Kouri, jotka molemmat ovat syntyneet vuonna 2001, olivat viime vuonna erittäin näkyvässä roolissa FC Futura Junioreitten B-junioreissa. Kaksikon pallonhallinta ja peliäly on aivan huippuluokkaa ja tästä porvoolaisyleisö pääsee nauttimaan tulevan kesän aikana.

Lisää sopimusuutisia luvassa lähipäivien aikana.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.