Kapteenin kaksi maalia varmistivat vierasvoiton

HELSINKI. FC Futuran miehet harjasi täydet kolme pistettä torstain vierasottelusta. FC Viikingit/2 kaatui Vuosaaressa selvin lukemin 0-4 (0-1) ja näin porvoolaiset jatkavat sarjataulukossa aivan PK Keski-Uusimaan vanavedessä.

Futura osui jo ensimmäisellä hyökkäyksestä mutta osuma hylättiin paitsion johdosta.

Tästä ei kuitenkaan vierähtänyt kuin muutama minuutti ennen kuin Futura laillisin keinoin sai pallon maaliin. Henri Pulkkinen syötti ja Lassi Kouri pamautti pallon etukulmaan.

Futuralla oli puolen tusina mahdollisuutta lisätä johtoaan mutta tällä kertaa palloa ei saatu maalipuiden oikealle puolelle. Puoliajalle mentiin täten tilanteessa 0-1.

Toiselle puoliajalle Futura tuli virtaa täynnä. Pari minuuttia oli pelattu kun Dan Majander hiipi rangaistusalueelle ja tarjoili paikan Emil Lehtiselle joka pamautti vastapallosta taululla 0-2.

Kauan näytti että tämä tulos jää lopputolokseksi mutta muutaman vaihdon myötä vieraat saivat uutta energiaa ja pystyivät luomaan maalipaikkoja.

Anton Britschgi iski lukemiksi 0-3 Oliver Henrichsonin syötöstä ja hetkeä myöhemmin sama mies pamautti taululle 0-4 Emil Lehtisen esityöstä.

– Vaikea vierasottelu keskellä viikkoa ja kolme pistettä. Siihen on pakko olla tyytyväinen, sanoo Emil Vaara Futuran valmennustiimistä.

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Victor Eriksson, Lassi Kouri, Oliver Henrichson, Emil Lehtinen, Henri Määttä, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi, Oscar Johansson.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.