Futura jätti Kuusysin kyydistä

PORVOO. FC Futura jatkaa vahvoja otteitaan jalkapallon Kolmosessa. Perjantain kotiottelussa Keskuskentällä kaatui maineikas FC Kuusysi Lahdesta numeroin 2-0 (1-0).

Ottelu oli kauttaaltaan kotijoukkueen hallinnassa ja vieraitten maalipaikat olivat viimeistä varttia lukuun ottamatta kortilla.

Futura teki ottelun avausmaalin kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu noin 20 minuuttia. Henri Pulkkinen riisti pallon Kuusysin puolustukselta ja petasi avoimen maalipaikan Anton Britschgille joka ei erehtynyt.

Toisella jaksolla jännitysmomentti säilyi melko pitkään mutta loppujen lopuksi kotijoukkueen kova työnteko palkittiin maalin muodossa.

Henri Määttä teki oivan esityön ja Anton Britschgi jatkoi pallon Ville Kuuselalle joka heti kauden ensimmäisessä esiintymisessään Futuran paidassa pääsi maaliin makuun.

Ottelu oli tällöin takana 80 minuuttia. Viimeistään tämä maali lannisti Kuusysin ja loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua.

Voitollaan porvoolaiset nousivat ainakin tilapäisesti sarjan kakkospaikalle. Kärjessä porskuttaa PK Keski-Uusimaa joka perjantaina voitti Hyvinkään Palloseuran lukemin 11-0.

Futuralla on edessään kaksi vieraspeliä (JäPS-47 ja Nopsa) ennen kun kevätkausi päätetään kotiottelulla PK Keski-Uusimaata vastaan perjantaina 5. heinäkuuta klo 18.30.

On sanomattakin selvää että tämä peli tulee näyttämään ison roolin koko loppukautta ajatellen.

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Rasmus Kautto, Emil Lehtinen, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi, Petri Lampinen, Lassi Kouri, Oliver Henrichson, Ville Kuusela.

Vaihdosta kentälle kirmasivat toisella puoliajalla Henri Määttä, Victor Eriksson, Jamal Zvaalden, Oscar Johansson ja Axel Holmberg.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.