Futura jäi harmittavasti tasapeliin

PORVOO. FC Futuran taival jalkapallon Kolmosessa on ollut vahva läpi kauden mutta toiveet sarjanoususta ovat viime viikkoina saaneet kunnon kolauksen.

Tappioita ei sinänsä ole tullut, mutta tasapelit FC Kontua vastaan (0-0) ja viimeksi perjantaina Riihimäen Palloseuraa vastaan (1-1) ovat johtaneet siihen että matka sarjaa johtavaan PK Keski-Uusimaahan on kasvanut jo seitsemään pisteeseen.

On sanomattakin selvä että porvoolaiset tarvitsevat apua lohkon muilta joukkueilta mikäli etumatka halutaan kuroa umpeen. Ja samalla Futuralla ei kelpaa kun täydet 21 pistettä jäljellä olevista seitsemästä ottelusta.

Perjantain kotiottelu pelattiin päällekkäisten varausten (Butchers ja Vaahteraliiga) vuoksi poikkeuksellisesti Pallokentällä mutta tämä ei Futuran menoa haitannut. Alkuminuutit olivat erittäin vahvoja ja Anton Britchgillä oli jo viiden minuutin pelin jälkeen hyvä sauma viedä kotijoukkue johtoon mutta pallo meni vastustajan puolustajan kautta kulmaksi.

Seuraava maalipaikka siunaantui Henri Pulkkiselle mutta vieraitten maalivahti Miika Santamäki pelasti tilanteen oikea-aikaisella ulostulollaan.

Puolen tunnin pelin jälkeen Fuutura sai palkinnon maalin muodossa. Anton Britschgi keskitti maalille, jossa Henri Pulkkinen jatkoi pelivälineen Emil Lehtiselle joka kauden yhdeksännellä osumallaan vei kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Toisella puoliajalla Futura dominoi ottelua vieläkin selvemmin mutta maalinteko oli hankalaa. Riihimäen Palloseuralla oli tilanteet todella vähisää, mutta vaarattoman näköisestä vapaapotkusta vieraat onnistuivat kuitenkin Pietari Palomäen maalilla tasoittamaan ottelun lukemiin 1-1.

Futura haki voittomaalia mutta RiPS vetäytyi kuoreensa eikä lisämaaleja nähty. Lähimmäksi pääsi kotijoukkueen toppari Joni Oikkonen jonka kaksi puskuyritystä kuitenkin jäivät melko laimeiksi.

Futuran avauskokoonpano:  Pulkkinen Henri, Britschgi Anton, Lehtinen Emil, Kouri Lassi, Määttä Henri,  Lampinen Petri, Kautto Rasmus, Majander Dan, Oikkonen Joni, Eerola Nico, Vikström Walter.

Futura pelaa seuraavan kotiottelun lauantaina kun hännänhuippu Hyvinkään Palloseura saapuu Porvooseen. Ottelu Keskuskentällä alkaa klo 14.00.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.