Futura hyytyi tasapeliin

JOKELA. Viime viikon maalijuhlat Hyvinkään Palloseuraa vastaan olivat muisto vaan kun FC Futura torstai-iltana vieraili Jokelassa paikallisen Kisan kotikentällä.

Sarjapaikastaan taisteleva kotijoukkue pelasi uhrautuvasti ja joka pallosta taistellen. Tämä palkittiin yhdellä pisteellä kun loppulukemiksi kirjattin tasapeliin 1-1 (0-0).

Kotijoukkue siirtyi ottelussa 1-0 johtoon kun Nikolas Kitti pamautti pallon maaliin 65. peliminuutilla. Futuran tasoitus tuli vajaa varttia ennen loppu kun Anton Britschgi osui Oliver Henrichsonin syötöstä.

– Ensimmäinen puoliaika oli melko tasainen ja kotijoukkue taistelu kynsin ja hampain jokaisessa tilanteessa. Toisella puoliajalla me dominoimme täysin ottelutapahtumia ja maalipaikkojakin taisi olla vajaat 20, mutta palloja vaan ei saatu verkkoon yhtä kertaa enempää, sanoo FC Futuran valmentaja Johan Lönnqvist.

– Jollain tavalla meiltä puuttui se terävin kärki meidän otteissa.

– Kyllä se vaan on niin että tällaiset ottelut pitää pystyä hoitamaan mikäli haluaa pysyä kärkikahinoissa. Nyt on tilanne nousun suhteen enemmän kuin tukala, sanoo Lönnqvist.

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Dan Majander, Oscar Johansson, Nico Eerola, Kasper Eriksson, Petri Lampinen, Axel Holmberg, Emil Lehtinen, Henri Määttä, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.