Futuran ketsuppipullo aukesi tauon jälkeen

PORVOO. FC Futura otti perjantaina helpohkon kotivoiton kun Keskuskentän loistavalla nurmimatolla kaatui FC Viikingit/2 lukemin 8-2 (3-0).

Ensimmäinen puoliaika oli melko tahmea kotijoukkueelta mutta selvä tasoero joukkueiden välillä oli kuitenkin nähtävissä.

Nuori Emil Lehtinen jatkoi vahvoja otteitaan ja siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon vajaan vartin jälkeen. Kapteeni Anton Britschgi teki viisi minuuttia myöhemmin lukemiksi 2-0 ja Lehtinen osui toistamiseen hetki ennen taukoa.

Toisen puoliajan alussa vieraat kavensivat lukemiksi mutta Tämän jälkeen alkoi Henri Pulkkinen-show. Vaihtomiehinä kentälle juossut Pulkkinen mätti toisella puoliajalla neljä osumaa ja kun vielä Oliver Henrichson osui kertaalleen kirjattin kotivoitto komeasti lukemin 8-2.

Kun samalla JäPS-47 Järvenpäästä peittosi sarjakakkosen FC Kontun lukemin 5-3 ja sarjakärki PK Keski-Uusimaa jäi tasuriin (1-1) FC Kuusysin vieraana tuli sarjataulokosta yhtäkkiä jännittävämpi.

Kun pelikierroksia on jäljellä neljä on PK Keski-Uusimaalla koossa 48 pistettä ja sekä FC Futuralla ja FC Kontulla plakkarissa 41 pistettä.

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Joni Oikkonen, Dan Majander, Rasmus Kautto, Kasper Eriksson, Lassi Kouri, Petri Lampinen, Axel Holmberg, Emil Lehtinen, Henri Määttä, Anton Britschgi.

Vaihdosta kentälle kirmasivat Nico Eerola, Henri Pulkkinen, Hussein Abbas, Oliver Henrichson sekä Joni Ronkainen.

Futura pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon perjantaina kun vierasottelussa on vastassa FC Kuusysi. On selvää että ainoastaan kolme pistettä on tyydyttävä tulos.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.