Futura jatkaa voittojen tiellä

PORVOO. FC Futuran edustusmiehistö jatkaa ilman pistemenetyksiä jalkapallon Kolmosen B-lohkossa. Perjantain kotiottelussa porvoolaisjoukkue otti jo yhdeksännen perättäisen voiton kaatamalla Malmin Ponnistajat selvin lukemin 4-0 (2-0).

Ottelun ensimmäiset minuutit olivat Futuralle vaikeita mutta melko nopeasti kotijoukkue otti tahtipuikon käsiinsä. Kymmenen minuutin kohdalla nähtiin avausmaali kun Markus Tukiainen osui maalipuiden väliin Anton Britschgin esityöstä. Tämä oli myös kotijoukkueen ensimmäinen laukaus kohti vastustajan maalia.

Viitisen minuuttia ennen taukovihellystä sama kaksikko iski jälleen. Tällä kertaa Markus Tukiainen tarjoili ja kapteeni Britschgi viimeisteli pomminvarmasti taukolukemiksi 2-0.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin heti toisen puoliajan alussa. Nico Eerola lähetti pitkän pallon syvälta omalta kenttäpuoliskolta ja Markus Tukiainen teki vieraiden topparin Rob Thijssenin nenän edestä 3-0. Loppulukemat 4-0 kirjattiin seuralegenda Petri Lampisen nimiin. Henri Pulkkisen antamasta kulmapotkusta Lampinen jatkoi pallon päällään verkon perukoille pelikellon jo näyttäessä täyttä aikaa.

Voiton myötä Futura jatkaa sarjakärjessä 27 pisteellä. Toisena on ottelun enemmän pelanneena Vantaan Jalkapalloseura (25) ja kolmantena Tikkurilan Palloseura jolla on koossa 22 pistettä (8 ottelua).

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Dan Majander, Petri Lampinen, Benjamin Smeds, Lassi Kouri, Victor Eriksson, Emil Lehtinen, Oliver Henrichson, Markus Tukiainen, Anton Britschgi sekä Nico Eerola. Toisella puoliajalla vaihdosta kentälle juoksivat Joni Oikkonen, Rasmus Kautto, Henri Pulkkinen, Henri Määttä sekä Hussein Abbas.

Futuran seuraava kotipeli on vajaan viikon päästä torstaina 27.8. kun vieraaksi saapuu sarjajumbo Nastolan Nopsa. Ottelu Keskuskentällä alkaa klo 18.30. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.