Kymppi täyteen!

PORVOO. FC Futuran edustusjoukkue otti torstaina jo kymmenennen voiton putkeen kaatamalla Porvoon Keskuskentällä vierailevan Nastolan Nopsan pesäpallolukemin 8-1 (3-1).

Täten porvoolaiset nousivat takaisin sarjakärkeen maksimipisteillä eli 30 pisteellä. Toisena sarjataulukossa on Tikkurilan Palloseura (28 pistettä) ja kolmantena Vantaan Jalkapalloseura (25 pistettä).

Kun sarjaa on pelaamatta seitsemän kierrosta näyttää vahvasti siltä että kamppailu lohkon ykkössijasta on tämän kolmikon kauppa. Hienoiset mahdollisuudet on vielä helsinkiläisseuroilla SAPA/3 (22 pistettä) sekä Kontu (21 pistettä) mutta lohkon muut kolmetoista joukkuetta ovat auttamatta jääneet kyydistä.

Torstain kotiottelussa vierasjoukkue Nopsa oli melkoisessa pinteessä heti alkuminuuteista lähtien. Henri Pulkkinen vei isännät johtoon jo 12. minuutilla Simon Stenstrandin upean esityön jälkeen ja Petri Lampinen pamautti kymmenen minuuttia myöhemmin komean vapaapotkun myötä taululle 2-0.

Pirteän pelin pelannut Henri Pulkkinen lisäsi Futuran johtoa kolmeen maaliin mutta juuri ennen taukovihellystä Nopsan vikkeläjalkainen Janne Niukkanen kavensi taukonumeroiksi 3-1.

Toisella puoliajalla Futura puristi lisää tehoja koneesta ja jälki oli sen mukainen. Maaliverkot heiluivat tasaiseen tahtiin ja kun vielä vieraiden Anssi Korhonen passitettiin kentältä suoralla punaisella kortilla oli ottelu periaattessa ohi.

Futuran kapteeni Anton Britschgi teki 4-1 Rasmus Kauton hienosta syötöstä ja myös 5-1 rangaistuspilkulta. Emil Lehtinen pamautti komeasti 6-1 yläkulmaan ja Henri Pulkkinen viimeisteli hattutemppunsa iskemällä taululle 7-1 noin vartti ennen loppua (syötön antoi Henri Määttä).

Loppulukemat 8-1 iski Hussein Abbas komealla vedolla tolpan kautta. Uusina pelaajina Futuran edustusjoukkueessa esiintyivät Omar Razaqi (entinen seura Toukolan Teräs) sekä FC Futura Junioreiden B-juniorikäinen Ukko Turunen, joka kentälle tultuaan oli kotijoukkueen näkyvimpiä ja aktiivisempia pelaajia.

FC Futuran avauskookonpano: Samuel Nieminen mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Rasmus Kautto, Lassi Kouri, Simon Stenstrand, Petri Lampinen, Henri Määttä, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi sekä Oliver Henrichson.

Vaihdosta kentälle juoksivat Emil Lehtinen, Markus Tukiainen, Omar Razaqi, Ukko Turunen sekä Hussein Abbas.

Futura pelaa seuraavan kerran jo maanantaina kun joukkue matkustaa Riihimäelle paikallisen Palloseuran vieraaksi. Härkiviikon päättää perjantain vierasottelu aina vaikeata FC Kontua vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.