Yksi osuma riitti voittoon

HELSINKI. 12×3=36. Kaksitoista voittoa, kolme pistettä per voitto ja yhteensä 36 pistettä. FC Futuran edustusjoukkue on tehnyt selvää jälkeä jalkapallon Kolmosessa.

Perjantaina porvoolaiset matkustivat Helsinkiin aina vaikean FC Kontun vieraaksi. Ottelusta tuli tiukka ja tasainen mutta FC Futura käänsi ottelun edukseen aikaisella maalilla.

Peliä oli takana ainoastaan neljä minuuttia kun ottelun ainoa osuma näki päivänvalon.

Henri Pulkkinen murtautui laidalta läpi ja antoi poikittaissyötön Kasper Erikssonille joka sisäsyrjällä sijoitti pallon takakulmaan.

Toisella puoliajalla sekä Henri Pulkkinen että Nico Eerola kolisuttivat maalipuita ja samalla kotijoukkueen tilanteet olivat todella harvassa. Näin ollen Futuran voitto oli enemmän kuin ansaittu.

FC Futuran avauskokoonpano: Walter Vikström mv, Dan Majander, Nico Eerola, Petri Lampinen, Lassi Kouri, Emil Lehtinen, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi, Markus Tukiainen, Kasper Eriksson, Oliver Henrichson.

Vaihdosta kentälle juoksivat toisella puoliajalla Simon Stenstrand, Axel Holmberg, Joni Oikkonen och Benjamin Smeds.

Seuraava kotiottelu on ensi perjantaina kun vastaan asettuu lohkon kakkosena majaileva Tikkurilan Palloseura. Tämä todellinen kuuden pisteen ottelu alkaa Keskuskentällä klo 18.00 (huom. alkamisaika). Nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.