Futuran voittoputki poikki

VANTAA. Vantaan Jalkapalloseura aiheutti FC Futuralle kauden ensimmäisen pistemenetyksen. Kärkikamppailu oli odotetun tiukka ja tasainen, ja täten lopputulos 1-1 (1-0) oli ottelutapahtumiin nähden oikeudenmukainen.

Mikään katastrofi porvoolaisille torstai-illan tasapeli ei ollut, sillä etumatka vantaalaisiin säilyi neljässä pisteessä, ja täytyy muistaa että Futuralla on myös yksi peli vähemmän pelattuna.

Tuulinen sää ja liukas alusta aiheutti ainakin vierasjoukkueelle melkoisia hankaluuksia ottelun alkupuolella. Pallonmenetyksen ja kotijoukkueen nopean vastaiskun päätteeksi Kasperi Laitila siirsi VJS:n 1-0 johtoon kun ottelua oli käyty 21 minuuttia. Tämä jäi myös taukotulokseksi.

Toisella puoliajalla Futuran oma peli parani merkittävästi ja porvoolaiset loivat tukun hyviä maalintekopaikkoja. Kova taistelu palkittiin myös maalin muodossa kun kapteeni Anton Britschgi iski 1-1 tasoituksen rangaistuspilkulta.

FC Futuran avauskokoonpano: Valter Wikström mv, Joni Oikkonen, Dan Majander, Rasmus Kautto, Petri Lampinen, Lassi Kouri, Oliver Henrichson, Kasper Eriksson, Henri Pulkkinen, Anton Britschgi, Markus Tukiainen.

Vaihdosta kentälle toisella puoliajalla juoksivat Henri Määttä, Axel Holmberg, Hussein Jameel Abbas sekä Ukko Turunen.

Futuralla on muutama päivä aikaa levätä ennen kuin on seuraavan tosikoitoksen aika. Tiistaina porvoolaisten vieraaksi saapuu nimittäin Tikkurilan Palloseura, joka yhden ottelun vähemmän pelanneena on kuuden pisteen päässä porvoolaisilta. Ottelu Porvoon Pallokentällä alkaa klo 18. Nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.