”Kaipaus kentille ja katsomoihin”

PORVOO. Viimeinen vuosi on ollut poikkeuksellinen. Se on ollut meille kaikille rajoitusten ja pakotetun eristyksissä olemisen vuosi. Olemme kaivanneet normaaliin arkeen kuuluneita asioita nyt, kun rajoitukset nyt ovat kaventaneet tekemisiämme.  

Kaikkien jalkapalloa harrastavien kaipuu joukkueurheilun pariin pelikentille, kaveriporukoihin ja urheilutapahtumiin on kova. FC Futuran edustusjoukkue odottaa viranomaislupia aikuisten jalkapallopelien aloittamiseen ja pelitapahtumien järjestämiseen ja toivomme, että pian päästään kentille ja katsomoihin.

Miesten edustusjoukkue lähtee jalkapallokaudelle 2021 Eteläisen alueen Kolmosessa ja tavoitteenamme on nousu Kakkoseen.  Viime vuoden niukkaakin niukempi karsintapelitappio noususta Kakkoseen on varmasti entisestään kasvattanut joukkueen nälkää kauden 2021 peleihin.

Viime sarjakaudella näimme, kuinka nuoret pelaajat yhdessä kokeneempien pelaajien kanssa, muodostivat tuloksellisesti toimivan pelillisen kokoonpanon. Jatkamme tätä toimintamallia. Kuluvalla kaudella, viime vuoden ammattitaitoisen valmennustiimin johdolla, tavoitteenamme on muodostaa kilpailukykyinen, energinen ja porvoolaistaustainen joukkue kauden peleihin.

FC Futuran edustusjoukkue ja FC Futura Juniorit jatkavat yhteistyötään ja ovat solmineet yhteistyöseurasopimuksen. Yhteistyösopimuksen avulla haluamme edistää nuorten porvoolaisten pelaajien siirtymistä seurojemme välillä ja antaa heille mahdollisuuden harrastaa ja kehittää taitojaan jalkapallon miesten sarjatasoilla.

FC Futuran Edustusjoukkue kiittää kaikkia tukijoita, paikallisia yrittäjiä ja yhteistyökumppaneita. Te mahdollistatte porvoolaisen jalkapallon harrastustoiminnan jatkumisen, kehittämisen ja näkymisen kansallisilla sarjatasoilla – myös nykyisen kaltaisissa poikkeusolosuhteissa!  

Kiitos FC Futuran kannattajat ja vapaaehtoiset – olette meille tärkeitä ja haluamme nähdä teidät peleissämme!  

Toivotamme Teidät lämpimästi Tervetulleiksi pelitapahtumiimme kentän laidalle kannustamaan meitä hyviin suorituksiin ja voittoihin – heti kun viranomaismääräykset sen vain sallivat. 

Nähdään kentän laidalla!

Leena Rantanen-Kolehmainen

FC Futura Edustusjoukkueen puheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.