FC Futura ja Urheilu Mehiläinen yhteistyöhön

PORVOO. Urheilu Mehiläinen on tulevalla kaudella FC Futuran edustusjoukkueen yhteistyökumppani. Kun puhutaan liikunta- ja urheiluvammojen hoidosta Urheilu Mehiläinen edustaa alansa ehdotonta
huippuosaamista ja Porvoolaisseura on syystäkin tyytyväinen ja ylpeä uudesta yhteistyömahdollisuudesta.

– Joka vuosi pelaajillemme tulee muutama vamma, joka vaatii leikkaushoitoa ja kuntoutusta. Urheilu Mehiläisestä pelaajat saavat asiantuntevan hoidon lisäksi tukea kuntoutussuunnitelmiin ja itsehoitoon, sanoo FC Futuran joukkueenjohtaja Andreas Sjöblom.


FC Futurassa yksittäinen pelaaja ja tämän hyvinvointi on keskipisteessä ja tästä syystä pelaajille otetaan aina kaiken kattavat vakuutukset.


– Yhteistyö sisältää seurallemme tärkeitä palveluita kuten nopean hoitoon pääsyn, laajat ja sujuvat erikoislääkäripalvelut, urheiluvammojen diagnosoinnissa tärkeän magneettikuvauksen sekä tarvittaessa myös mahdollisuuden leikkaushoitoon Porvoon Mehiläisessä, Sjöblom jatkaa.


FC Futuralla on tällä kaudella fysiikkavalmentajana Kalle Tolsa, joilla on tärkeä rooli harjoitusohjelmien yksilöllisessä suunnittelussa ja vammojen ennaltaehkäisytyössä. Kaikkia vammoja ei hyvälläkään valmistautumisella pysty estämään, mutta yhteistyöllä Urheilu Mehiläisen kanssa pelaaja saadaan mahdollisimman nopeasti takaisin kentälle.

Hyvä hoito ja kuntoutus takaavat sen, että pelaajalla on parhaat mahdolliset edellytykset palata takaisin samalle tasolle kuin ennen loukkaantumista.


Mehiläinen Porvoon lääkärikeskuksen johtaja Olli Leikkonen sanoo Mehiläisen lähtevän ilolla yhteistyöhön FC Futuran kanssa:


– Futuralla on upea tekemisen meininki ja uskomme pystyvämme urheilulääketieteen huippuosaamisellamme tukemaan Futuran menestystä jatkossa.


Urheilu Mehiläinen

  • Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat ehdotonta suomalaista kärkiosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelten ja luiden sairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.
  • Tekee yhteistyötä yli 200 urheiluseuran kanssa ympäri Suomea.
  • Ainutlaatuinen kumppanuusmalli tarjoaa urheiluseuroille mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin terveyspalveluihin.
  • Kumppanuusmalli sisältää sekä ennaltaehkäisevää työtä että hoidollisen osuuden eli liikunta- ja urheiluvammojen diagnosoinnin ja hoidon.
  • Ainutlaatuinen kumppanuusmalli tarjoaa urheiluseuroille mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin terveyspalveluihin.
  • Kumppanuusmalli sisältää sekä ennaltaehkäisevää työtä että hoidollisen osuuden eli liikunta- ja urheiluvammojen diagnosoinnin ja hoidon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.