Kauden viimeinen rutistus

FC Futuran jalkapallokausi lähenee loppuaan ja jännitys on huipussaan.
Kaksiosaiset nousukarsinnat Kakkoseen alkoivat lauantaina vierasottelulla A-lohkon voittajaa Toukolan Terästä vastaan Töölön Pallokentällä Helsingissä
Kotijoukkue ToTe siirtyi ottelussa 1-0 johtoon Eheneba Kesseyn maalilla 20. peliminuutilla, mutta FC Futura tuli tasoihin Anton Britschgin osumalla ainoastaan kolme minuuttia myöhemmin. Tämä 1-1 tulos jäi myös ottelun lopputulokseksi.
Karsintojen toinen osaottelu käydään ensi lauantaina Porvoossa. Ottelu Pallokentällä alkaa klo 16.00. Lähtöasetelma kauden viimeiseen otteluun on herkullinen: voitolla tai pelaamalla 0-0 Futura nousee Kakkoseen, tuloksella 1-1 on vuorossa jatko-ottelu (2×15 minuuttia) ja tappiolla Kakkosen paikka menee vierailijoille.
Toivottavasti mahdollisimman moni jalkapallokannattaja pääsee lauantaina paikalle. Ja ottakaa ihmeessä mukaan kaikki tutut ja tuttavat: tehdään tilaisuudesta ikimuistoinen sekä teille että pelaajille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.