FC Futura mielenkiintoiseen lohkoon

PORVOO. Kakkosen lohkojaot kaudelle 2022 ovat valmistuneet. Kuten aikaisemminkin, Kakkosen lohkoja on kolme kappaletta ja kulkevat kirjainyhdistelmillä A, B ja C.

Porvoolainen FC Futura tekee paluun valtakunnallisiin sarjoihin muutaman vuoden tauon jälkeen. Futura on sijoitettu lohkoon A, jossa on aiemmilta Kakkosen kausilta tuttuja vastustajia mutta myös täysin uusia tuttavuuksia.

FC Futuran lisäksi A-lohkossa pelaavat KuPS Akatemia Kuopiosta, JIPPO Joensuusta, FC LaPa Lappeenrannasta, Lahden Reipas, Kotkan Peli-Karhut, Nurmijärven Jalkapalloseura, PK Keski-Uusimaa sekä kvartetti Käpylän Pallo, FC Atlantis, Kiffen sekä Pallo-Pojat Juniorit Helsingistä.

– Mielestämme lohko on ennalta katsoen kimurantti ja erittäin tasainen. Joensuuta tai Lappeenrantaa lukuun ottamatta pelimatkat pysyvät melko maltillisina, joten kustannuspuolelle ei ole tulossa mitään dramaattista nousua, FC Futuran seurajohdosta kommentoidaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.